Ιούλ 15, 2023

Εβδομάδα 17-23 Ιουλίου Νέα Φλογερά Γεγονότα προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης 

Τα ζώδια της εβδομάδας 17-23 Ιουλίου 2023 και οι προβλέψεις τους από τον Κώστα Λεφάκη

Κώστα Λεφάκη
του Κώστα Λεφάκη >ΑστρολόγοςΚριός

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου  βοηθά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να δώσετε λύση σε προσωπικά προβλήματα. Αισθηματικά διλλήματα δεν θα λείψουν, ωστόσο μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και ειδικά αν είναι λίγο πικρόχολες. Οικονομικά βρίσκεστε σε μια κατάσταση αιχμής. Από την μια υπάρχει προοπτική βελτίωσης και από την άλλη η τάση να δημιουργήσετε νέα έξοδα. Επαγγελματικά οι μέρες θα έχουν ενδιαφέρον σε επίπεδο συζήτησης αλλά θα παρατηρηθεί μια πρακτική στασιμότητα στις εφαρμογές.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη του μήνα σας βοηθά στην μετακίνηση και ενδεχομένως στις διακοπές. Βρίσκετε τον τρόπο να συνεννοηθείτε με αυτούς που θέλετε και εύκολα καταλήγετε σε συμφέροντα συμπεράσματα. Ο Άρης στην Παρθένο  κάνει αποτελεσματικές τις κινήσεις σας και σας βοηθά να ξεπεράσετε τυχόν σκοπέλους που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Στο σπίτι δεν θα λείψουν οι έννοιες και τα προβλήματα ηθικά όμως θα σας βοηθήσουν αγαπημένα πρόσωπα και αυτό θα λειτουργήσει σαν συναισθηματική ανακούφιση στις δύσκολες στιγμές.
 

Δίδυμοι

Εβδομάδα Νέας Σελήνης που δηλώνει ότι το διάστημα είναι μεταβατικό, κατάλληλο για να μπει μια νέα τάξη στην οικονομική σας κατάσταση και για να αποφύγετε άσκοπα έξοδα. Κάτι καλό συμβαίνει στο στενό περιβάλλον και σχετικό  με ζητήματα σπιτιού. Δεν θα λείψουν οι έκτακτες υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους, ούτε και τα γεγονότα που θα σας διασπούν συχνά με το χαρακτήρα τους. Αισθηματικά δεν είστε στα πάνω σας αλλά η επινόηση η δική σας θα βελτιώνει την ατμόσφαιρα.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθάει να κάνετε καινούργια όνειρα. Προσωπικά και αισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν και μπορεί να αλλάξετε τώρα τον τρόπο που θα σταθείτε απέναντί τους. Από την άλλη, θα διευκολυνθείτε σε συνεννοήσεις και σε οικονομικές συμφωνίες, θα υποστηριχθείτε στις επιδιώξεις και από κάποιους ανωτέρους σας, και παράλληλα θα μπορέσετε να δραπετεύσετε για λίγο στο ύπαιθρο. Αποφύγετε τις υπερβολές στις διακοπές και καλύψτε έξυπνα τις ευαισθησίες σας!
 

Λέων

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου ενισχύει περισσότερο την ψυχολογική σας άμυνα και σας βοηθάει να πάρετε καλύτερες θέσεις προκειμένου να αντιμετωπίσετε χρόνια οικονομικά ή αισθηματικά προβλήματα. Οι πιο φιλόδοξοι θα καταπιαστείτε με νέα σχέδια, οι εργαζόμενοι θα καταπιεστείτε από την εργοδοσία σας και οι δημόσια εκτεθειμένοι δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις ευθύνες. Ωστόσο υπάρχει μία αόρατη πρόνοια που σας βοηθά και που φροντίζει για το καλό σας. Ερωτικά αρκεστείτε σε ότι καλό μπορεί να συμβεί μέσα στην καθημερινότητα.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στον Λέοντα είναι ένας ανεφοδιασμός ψυχής και συναισθήματος. Για εσάς η εποχή είναι κατάλληλη για διακοπές και ταξίδια ή και να ορίσετε νέους κοινωνικούς στόχους. Μια ερωτική ιστορία εξελίσσεται με σαφήνεια δίνοντας μεγαλύτερη ανακούφιση στην ψυχή σας. Οικονομικά παραμείνετε συνεπείς.  Επαγγελματικά μάθετε να θέτετε όρια στους άλλους, να μην μοιράζεστε τα σχέδιά σας με ακατάλληλους ανθρώπους και να  μην γίνεστε το θύμα του περιβάλλοντος.

 

Ζυγός

Έχετε πολλές ευκαιρίες να συνεννοηθείτε καλύτερα με τον περιβάλλοντα κόσμο σας, να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας και να εντοπίσετε ένα σχέδιο. Αρκετοί από εσάς, επίσης, καταφέρνετε να ταξιδέψετε βοηθούμενοι από τις εξωτερικές συγκυρίες. Στα ερωτικά σας πρέπει να δείξετε κατανόηση και να αφήσετε τη Νέα Σελήνη να αποκαλύψει προθέσεις και ιδιότητες του ανθρώπου που σας αφορά.  Αν έχετε άδικο σε μία αντιπαράθεση καλό είναι εσείς να κάνετε την πρώτη υποχώρηση, αποφεύγοντας την πιθανότητα μιας βεβιασμένης ρήξης.
 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί επικοινωνιακές επιδιώξεις και προσωπικά ενδιαφέροντα. Ανακαλύψτε τι σας ευχαριστεί αυτήν την εποχή, ή δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας να περάσει ευχάριστα. Υπάρχει η προοπτική να λύσετε ένα χρόνιο οικονομικό σας πρόβλημα και όσοι βγαίνετε μέσα από ένα πόλεμο να «υπογράψετε» μια συνθήκη ειρήνης. Πολλοί είστε ερωτευμένοι αυτή την εποχή ή ο έρωτας σας πολιορκεί. Και στις δυο εκδοχές αποφύγετε τις υπερβολές και τα πείσματα.

 

Τοξότης

Η περίοδος αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο ενώ στον ορίζοντα εμφανίζονται έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Παρά την πρόθεσή σας να ταξιδέψετε, διάφορες συνθήκες σας διατηρούν εξαρτημένους από το άμεσο περιβάλλον σας. Ευτυχώς η Αφροδίτη στον Λέοντα σας αγκαλιάζει προστατευτικά, ή σας δείχνει ασφαλείς διεξόδους την κατάλληλη στιγμή. Οι μέρες του Ιουλίου μεταξύ των άλλων έχουν εκπλήξεις, κοινωνικού χαρακτήρα, οι οποίες σας εμπνέουν να λύσετε δικά σας συναισθηματικά προβλήματα.

Αιγόκερως

Ενδιαφέροντα τα πρόσωπα που θα συναντήσετε και οι συζητήσεις που θα κάνετε τις προσεχείς ημέρες. Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου πνέει έναν ούριο άνεμο που σας βοηθά στις μετακινήσεις, ή φέρνει πιο κατάλληλους ανθρώπους κοντά σας. Κατάλληλη περίοδος για διακοπές και ευχάριστες συναναστροφές. Όμως μην είστε σχολαστικοί και αυστηροί στην κρίση σας, απέναντι σε συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Όσοι ζείτε μια νέα ερωτική ιστορία, υπερασπιστείτε  την έξυπνα!
 

Υδροχόος

Παρά το γεγονός ότι θέλετε να ξεκουραστείτε και ως συνήθως δίπλα στο κύμα, η Νέα Σελήνη φέρνει κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας. Στο μεταξύ,  η ένταση δεν υποχωρεί στο στενό περιβάλλον και κάποιες διαφωνίες ή ανατροπές αλλάζουν αιφνίδια τα προγράμματα του φετινού καλοκαιριού. Συμφιλιωθείτε με την πραγματικότητα, προσαρμοστείτε σε κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει και βρείτε εναλλακτικές που θα χρησιμοποιήσετε λίγο μετά. Όσοι εργάζεστε αυτήν την εβδομάδα, να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας.

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη του μήνα και η είσοδος του Άρη στην Παρθένο αποτελούν και για εσάς ένα διπλό καλό οιωνό. Αποκτάτε μεγαλύτερο μερίδιο στην αγάπη και στην ψυχαγωγία και είστε πολλοί εκείνοι που πραγματοποιείτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές τώρα. Όσοι εξαιρεθείτε αυτής της περίπτωσης, μπορείτε να περάσετε καλά μεταξύ δουλειάς και πόλης, όπου διαβιώνετε. Σας ευνοούν φιλίες και αισθήματα, ενώ ειδήσεις προσθέτουν ψυχολογική χαρά. Οικονομικά κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες εσόδων – εξόδων.

Πηγή

(Visited 4.143 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει