Ιούλ 15, 2023

Πώς να αναγνωρίσετε και να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι ή το σώμα σας – Zήστε την ζωή σε ανώτερες δονήσεις

Θέλετε να ξέρετε πώς να καθαρίσετε το σπίτι και το σώμα σας από τις κακές δονήσεις;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά εργαλεία και μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά βρήκαμε κάποιους τρόπους που σίγουρα θα εξαγνίσουν τον χώρο σας. Αν θέλετε να ζήσετε την ζωή σε ανώτερες δονήσεις, μάθετε πώς να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι και το σώμα σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη οικιακή ευδαιμονία και ηρεμία.

Παίρνοντας στοιχεία από τις αρχαίες παραδόσεις των αυτοχθόνων πολιτισμών όλου του κόσμου, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τα συνθετικά αρώματα που είναι φτιαγμένα από πετρέλαιο με τα απαραίτητα συστατικά για τον καθαρισμό- φασκόμηλο, λιβάνι, κεχριμπάρι και φυσικά θεραπευτικούς κρυστάλλους!

Αλλά αυτά είναι μόνο η επιφάνεια. Υπάρχουν επίσης ισχυρά θεραπευτικά άλατα, το ιερό ξύλο Πάλο Σάντο και πολλά άλλα. Όταν κάνετε τον ενεργειακό καθαρισμό μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας, η επιπλέον προσπάθεια θα αξίζει τον κόπο, ειδικά όταν ακτινοβολείτε αγάπη και φως. Ο καθαρισμός και ο εξαγνισμός του χώρου σας βοηθά επίσης και στην ενίσχυση της θεραπευτικής ενέργειας των κρυστάλλων, που λειτουργούν ως ενισχυτές ενέργειας.

Δεν χρειάζεται να είστε δάσκαλοι του Ζεν για να παρατηρήσετε αν η ενέργεια σας είναι στάσιμη και κολλημένη στο σπίτι σας. Απλώς αφιερώστε μια στιγμή για να δείτε αν εσείς ή το περιβάλλον σας είναι «βαρύ». Με τον πυρετώδη ρυθμό του σύγχρονου κόσμου, δεν είναι ασυνήθιστο το να γυρνάτε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και να αισθάνεστε καταβεβλημένοι.

Επίσης, κάθε φορά που εσείς ή κάποιος στο σπίτι σας έχει έναν καβγά, η κακή ενέργεια συσσωρεύεται συχνά σε διαφορετικές γωνίες ενός δωματίου. Το ίδιο ισχύει και για την διαδικασία της θεραπείας. Αν εσείς ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο αντιμετωπίζει μια ασθένεια, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα γρήγορο τελετουργικό καθαρισμού.

Ξέρουμε πιθανώς τι σκέφτεστε. Μια ακόμη δουλειά που πρέπει να προσθέσετε στην λίστα σας. Αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι 5 με 10 λεπτά μια ή δυο φορές την εβδομάδα για να μεταμορφώσετε πραγματικά την ζωή σας. Ένα καθαρό και εξαγνισμένο περιβάλλον είναι επίσης ζωτικό για την ενίσχυση της θεραπευτικής ενέργειας των κρυστάλλων. Πριν φέρετε κρυστάλλους στο σπίτι σας, καθαρίστε πρώτα τον χώρο σας ώστε να ενισχύσετε την ενέργεια που ήδη υπάρχει.

Απομακρύνοντας την αρνητική ενέργεια από το σπίτι και το σώμα

Η αρνητική ενέργεια συσσωρεύεται συνεχώς στον χώρο μας, γι αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια θετική ροή σε όλο το περιβάλλον σας με τελετουργικά καθαρισμού με φασκόμηλο. Όταν το σπίτι σας είναι εξαγνισμένο, αποκαθιστά την ισορροπία και την αρμονία στην ζωή σας, η οποία είναι απαραίτητη για να παραχωρήσετε σε εσάς και στην οικογένεια σας ένα ευτυχισμένο και υγιές μέρος για βαθύτερη θεραπεία και για αναζωογόνηση του πνεύματος.

Όταν κάνετε τον ενεργειακό καθαρισμό κομμάτι της καθημερινής σας ρουτίνας, έχετε την τέλεια θεραπεία για να απαλύνετε το άγχος και το στρες που προέρχονται από τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Το θυμιάτισμα με φασκόμηλο σας δίνει επίσης την ευκαιρία να καθαρίσετε την συλλογή με τους κρυστάλλους σας. Ενώ αφήνετε τον καπνό να περιβάλλει τους κρυστάλλους, ενισχύστε και προγραμματίστε τους σύμφωνα με την πρόθεση σας. Να θυμάστε, όσο πιο ξεκάθαρος είναι ο σκοπός σας για κάθε πολύτιμο λίθο τόσο πιο ισχυρή και αποτελεσματική θα είναι και η θεραπευτική του δύναμη. Για παράδειγμα, ζητήστε από τον ροζ χαλαζία να φέρει την άνευ όρων αγάπη στην ζωή σας. Από τον κιτρίνη να ενισχύσει την ευτυχία και την επιτυχία σας και από τον βορτίνη να ενισχύσει την αληθινή χαρά ή γενικότερα ζητήστε από οποιαδήποτε από τις πολύτιμες πέτρες σας που συμβαδίζουν με το πνεύμα σας.

Οι κρύσταλλοι είναι μεγάλοι ενισχυτές ενέργειας γι αυτό είναι σημαντικό να τους καθαρίζετε συχνά! Οι θεραπευτικοί κρύσταλλοι μεταστοιχειώνονται συνεχώς και απορροφούν την αρνητικότητα οπότε διατηρήστε τους καθαρούς και ενεργοποιημένους θυμιατίζοντας τους με φασκόμηλο τακτικά. Αν ξεπερνάτε μια ασθένεια, είναι καλή ιδέα να τους καθαρίζετε σε καθημερινή βάση, ειδικά αυτούς που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία και για την ενεργοποίηση των επιδράσεων τους.

Πώς να ξεφορτωθείτε την αρνητική ενέργεια από το σώμα σας

Όταν πρόκειται να απαλλάξετε το σώμα σας από την τοξική ενέργεια, η υγιεινή διατροφή είναι μια καλή αρχή, αλλά μερικές φορές χρειάζεστε κάτι περισσότερο από τις οργανικές σαλάτες και τις βιταμίνες για να αντιμετωπίσετε τους εσωτερικούς δαίμονες σας. Αν αισθάνεστε βάρος σε ένα ενεργειακό τμήμα, δοκιμάστε αυτές τις τεχνικές καθαρισμού και απελευθερωθείτε από τις κακές σκέψεις που σας εμποδίζουν να φτάσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες αναφέρει το Awaken.

«Μπάνιο» στο δάσος – Αν έχετε τις στεναχώριες σας, ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στην φύση με «μπάνιο» στο δάσος. Αντί να περπατήσετε το συνηθισμένο μονοπάτι με προκαθορισμένο σημείο έναρξης και τερματισμού, πάρτε τον χρόνο σας και αναπνεύστε την απίστευτη θεραπευτική ενέργεια του δάσους και την αφθονία του οξυγόνου που διαπερνά τον αέρα. Πάρε μαζί τους αγαπημένους σας κρυστάλλους- προτείνουμε αχάτη και αβεντουρίνη- και περιπλανηθείτε κατά μήκος του μονοπατιού με τον δικό σας ρυθμό, παρατηρώντας το απίστευτο θαύμα της ζωής που σας περιβάλλει.

Συνειδητή αναπνοή – Αν αισθάνεστε αγχωμένοι ή έχετε αγωνία, η βαθιά αναπνοή είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για να επαναφέρετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας σε μια κατάσταση γαλήνης και ηρεμίας. Εισπνεύστε θετικότητα και εκπνεύστε αρνητικότητα. Είναι τόσο εύκολο!

Μουσική– Όταν σας χτυπά δεν νιώθετε πόνο. Αυτή είναι η μαγεία της μουσικής. Ακόμα και μετά από τελετουργίες καθαρισμού, οι κακές σκέψεις μπορούν ακόμα να επιμείνουν, οπότε ησυχάστε τες με μια συλλογή από τα αγαπημένα σας τραγούδια. Το να παίξετε ένα όργανο είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να μείνετε στην παρούσα στιγμή καθώς όταν εστιάζετε σε νότες και χορδές, δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τις αρνητικές σας σκέψεις.

Χορός – Ακόμα και αν έχετε δύο αριστερά πόδια, βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι, την ένταση στο τέρμα και χορέψτε στο σαλόνι του σπιτιού σας σαν να μην σας κοιτά κανείς. Θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολο είναι να χαλαρώσετε αν είστε στεναχωρημένοι. Επίσης, είναι πιο φτηνό από τον ψυχολόγο και πιο διασκεδαστικό!

Εξαγνιστικό μπάνιο – Το νερό είναι απίστευτα θεραπευτικό από μόνο του, έτσι όταν προσθέτετε τις ισχυρές δυνάμεις καθαρισμού και αναζωογόνησης του αλατιού Ιμαλάϊων, κάνετε το μπάνιο σας πιο δυναμωτικό. Προσθέστε λίγο αλάτι Ιμαλάϊων στο μπάνιο σας, λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο και θεραπευτικούς κρυστάλλους όπως Αμέθυστο, Αβεντουρίνη και Ροζ Χαλαζία.

Πηγή

(Visited 25 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει