Ιούλ 15, 2023

To ζώδιο που θα χωρίσει αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με αστρολόγο 

Φέτος το καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι πολύ ζόρικα σε συναισθηματικό επίπεδο για ένα ζώδιο, σύμφωνα με αστρολόγο.

Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου και οι περισσότεροι ανυπομονούν να φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του New York Post, αστρολόγος επισημαίνει ότι ένα ζώδιο θα χωρίσει αυτό το καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα σε ορθή πορεία μέχρι τις 22 Ιουλίου. Στις 23 Ιουλίου η Αφροδίτη θα μπει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει αρνητικά την ερωτική μας ζωή και θα προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις. Δεδομένου ότι ο Λέοντας σχετίζεται με τον ρομαντισμό, τις σχέσεις και τα παιδιά, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να σημειωθούν αρκετές εντάσεις, ρήξεις και οριστικοί χωρισμοί.

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) είναι πιο πιθανό να έχουν προβλήματα, κυρίως αν η σχέση τους δεν έχει σταθερές βάσεις. Το ζώδιο όμως που θα χωρίσει αυτό το καλοκαίρι είναι ο Υδροχόος.

To ζώδιο που θα χωρίσει αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με αστρολόγο

Αυτό το καλοκαίρι ο Υδροχόος βρίσκεται σε μια ζόρικη κατάσταση και μια υπερένταση. Δυστυχώς τα μέτωπα είναι από παντού: από το εργασιακό περιβάλλον και από την προσωπική του ζωή.

Φωτογραφία:Sebastian Voortman/Pexels

Προσπαθήστε να διαλέγετε σοφά τις μάχες που δίνετε και να βάζετε μπροστά το καλό και το συμφέρον της σχέσης και της θέσης σας στην δουλειά κι όχι τον εγωισμό σας. Μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη και θα βρίσκεται απέναντι σας στον Λέοντα θα υπάρχουν σίγουρα εντάσεις και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Κάποιοι θα χωρίσουν και δώσουν ένα οριστικό τέλος σε έναν γάμο ή μια σχέση.

Πηγή

(Visited 92 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει