Φεβ 22, 2023

Τετράγωνο Ερμή Ουρανού 22/2: Ειδήσεις βόμβα

Πώς θα σε επηρεάσει το εκρηκτικό τετράγωνο Ερμή – Ουρανού στις 22 Φεβρουαρίου 2023;

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις σου

Το «εκρηκτικό» και επαναστατικό τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (15ο 19’) , σχηματίζεται την Τετάρτη στις 22 Φεβρουαρίου 2023, προκαλώντας κραυγαλέα γεγονότα σε ειδήσεις, επικοινωνίες, μετακινήσεις … Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού χαρακτηριστική είναι η ανυπομονησία και οι απρόβλεπτες διαθέσεις. Λειτουργούμε πιο επαναστατικά σε κάθε μορφή έκφρασης και επικοινωνίας. Δεν λείπουν όμως αυτή την ημέρα και οι πρωτοποριακές ιδέες, οι εμπνεύσεις, η προοδευτικότητα στον τρόπο σκέψης, δύσκολη όμως είναι αυτή την ημέρα η συγκέντρωση της σκέψης και η προσήλωση σε ότι σκεφτόμαστε ή και κουβεντιάζουμε.

Με αυτή την όψη υπάρχει η επικινδυνότητα για καβγάδες, ατυχήματα, αποκαλύψεις, αλήθειες θα βγουν στο φως,  ενώ το πρόβλημα στις ανθρώπινες σχέσεις και στις συνεργασίες θα είναι η αντισυμβατικότητα, με λίγα λόγια κανείς δεν θα βάζει αυτή την ημέρα νερό στο κρασί του!

Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας καλούμαστε ίσως και κάπως πιο απότομα ή και εκκεντρικά να αλλάξουμε τρόπο θεώρησης των καταστάσεων, να κάνουμε βήματα για να αναπτύξουμε τις γνώσεις μας, να ασχοληθούμε περισσότερο με την τεχνολογία. Καλό είναι να είμαστε προσαρμόσιμοι, ευέλικτοι και με ανοιχτό μυαλό για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα απρόοπτα της ημέρας.


Τι γίνεται όμως όταν ο Ερμής από τον Υδροχόο «συγκρούεται» με τον Ουρανό, αδύναμο από το ζώδιο του Ταύρου;

  • Οι απόψεις γίνονται εκκεντρικές, επαναστατικές, εκφράζονται με απρόβλεπτο, εκρηκτικό χαρακτήρα …  Σκάνε καβγάδες από το πουθενά και βλέπουμε ξαφνικές ρήξεις και διασπάεις
  • Οι μετακινήσεις έχουν τους κινδύνους της, αφού η όψη αυτή φέρνει ροπή προς τα ατυχήματα / τις βλάβες, δείχνουμε λοιπόν πολύ μεγάλη προσοχή στην οδήγηση και στο μεταφορικό μέσο!
  • Προσοχή σε βλάβες ηλεκτρολογικών συσκευών
  • Σχέδια ανατρέπονται και αλλιώς προγραμμάτιζες την ημέρα σου αλλιώς σου έρχεται!
  • Ξαφνικά νέα σοκάρουν …
  • Αλήθειες βγαίνουν στο φως της επιφάνειας
  • Πρωτοποριακές ιδέες, ή αλλιώς ξαφνικές αναλαμπές ιδεών αποτελούν αυτή την μαγική στιγμή που έχεις ανάγκη για να βρεις την λύση στο πρόβλημά σου
  • Το στρες είναι τεταμένο!

 

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στην οικονομική διαχείριση, κάποια νέα θα σε δυσαρεστήσουν σημαντικά γιατί θα μπλοκάρουν την υλοποίηση μίας επιθυμίας σου!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ανατρέπονται σχέδια στα επαγγελματικά ή λαμβάνεις ξαφνικά είδηση που αφορά την εργασία σου, η οποία και σε θυμώνει. Μείνε μακριά από σημαντικές συζητήσεις αλλά και από καβγάδες που τώρα εκδηλώνονται!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσοχή σε μετακινήσεις, ταξίδια (αν προγραμματίζεις) σε συμφωνίες και νομικά έγγραφα! Το κλίμα γύρω σου είναι ανατρεπτικό και θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια, οι ιδεολογίες σου ωστόσο μπορεί να κριθούν ως ακραίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ξαφνική είδηση στα οικονομικά – μπορεί να είναι λογαριασμός, έγγραφο, επικοινωνία- σε κάνει πυρ και μανία αυτές τις μέρες. Προσοχή σε βλάβες ηλεκτρολογικών συσκευών γιατί η αντικατάστασή τους θα έχει το κόστος τους!

 

ΛΕΩΝ

Γεμάτη τσακωμούς και διαμάχες η επικοινωνία με το σύντροφο σου, αλλά και με στενούς συνεργάτες. Απέφυγε έντονες συζητήσεις τώρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην επιχειρείς να εφαρμόσεις ιδέες στην εργασία σου, γιατί και θα αμφισβητηθείς και πιθανόν να αποτύχεις. Φρόντισε την ξεκούραση και το σώμα σου!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αναπάντεχες επαφές, γεγονότα και ειδήσεις στην αισθηματική σου ζωή, σε ξαφνιάζουν και σου προκαλούν προβλήματα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και ψύχραιμος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδοοικογενειακές εντάσεις και ανατροπές, θα πλήξουν το μέχρι τώρα καλό κλίμα μέσα στο σπίτι. Μην επιχειρείς τώρα επαφές και επικοινωνία με το παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες ειδήσεις και νέα θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα. Περιόρισε την νευρικότητα και την οξυθυμία σου σε κοινωνικό περιβάλλον, αδέρφια και μετακινήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά ξαφνικά προβλήματα οικονομικά θα προκύψουν, είτε από βιαστικές συμφωνίες, είτε από μία απρόσμενη απώλεια. Προστάτεψε την ερωτική σου ζωή από εντάσεις, λόγω κτητικότητας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αμφισβητηθούν οι ιδέες σου, θα έχεις αναπάντεχες δυσάρεστες ειδήσεις, ανατροπές, ρήξεις και αρκετή οξυθυμία. Αναθεώρησε πρόσωπα και καταστάσεις και μείνε όσο πιο ψύχραιμος μπορείς.


ΙΧΘΥΣ

Πολλές οι ψυχικές διακυμάνσεις, όπως και κάποιες απρόσμενες φοβίες ή άγχος. Απέφυγε τις παρασκηνιακές επαφές, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις.

Πηγή

(Visited 1.211 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει