Φεβ 22, 2023

Πώς να “ρίξεις” τον άνδρα Ιχθύ

Θέλεις να αιχμαλωτίσεις την καρδιά του άνδρα Ιχθύ και ψάχνεις τρόπο; Σου έχουμε τα 6 απόλυτα μυστικά για να τον ρίξεις!

Άνδρας Ιχθύς… αυτό το αρσενικό με τα υγρά εκφραστικά μάτια που ένα του βλέμμα είναι αρκετό για να ξυπνήσουν μέσα σου μοναδικά συναισθήματα και να παρασυρθείς σε ένα όμορφο παραμύθι με εσάς τους δύο πρωταγωνιστές στο πιο όμορφο love story ….

Γνωρίζοντας τον, διακρίνεις ότι είναι ντροπαλός, συνεσταλμένος, συναισθηματικός και ότι έχει ευαισθησίες …  Αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη ματιά ότι αυτός ο άνδρας διψά για στοργή, ζεστασιά και ότι θέλει σχέση!  Εύκολα και άνετα θα κρίνεις «τον έχω στο τσεπάκι» μου, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται προκειμένου να καταφέρεις να τον «ρίξεις» και να ξεκινήσετε σχέση! Το πρόβλημα με τον Ιχθύ είναι ότι πολλές φορές μπορεί να νομίζει ότι είναι ερωτευμένος, αλλά πολύ σύντομα να διακρίνει ότι μπερδεύτηκε και ότι ήταν ένας μόνο ενθουσιασμός … Για να καταφέρεις να «ρίξεις» τον Άνδρα Ιχθύ θα πρέπει να αγγίξεις μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή του,  να ξυπνήσεις τα συναισθήματα, τις ευαισθησίες και τον ρομαντισμό  και να ακολουθήσεις τα 6 tips που σου δίνουμε παρακάτω


(1)

Δείξε Κατανόηση: Ο άνδρας Ιχθύς είναι συναισθηματικός και ευαίσθητος, ο τρόπος συμπεριφοράς σου απέναντί του πρέπει να χαρακτηρίζεται από ευγένεια, τρυφερότητα, ζεστασιά και κατανόηση!

(2)

Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη:  Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστείς δημιουργικά, με φαντασία, εξέφρασε τις ιδέες σου ή ακόμα και τα συναισθήματά σου και παρέσυρε τον στον όμορφο κόσμο της φαντασίας και της ονειροπόλησης.

(3)

Να τον ακούς: Ο άνδρας Ιχθύς εκτιμά τον άνθρωπο που είναι εκεί και τον ακούει με προσήλωση, που παρατηρεί τις κινήσεις του, το βλέμμα του… Όταν μοιράζεται λοιπόν τις σκέψεις του  μαζί σου μην τον διακόπτεις,  άφησε τον να σου εκφράσει με το δικό του τρόπο όλα όσα έχει στο μυαλό του και δείξε θαυμασμό στα λεγόμενά του!

(4)

Δείξε Καλοσύνη: Επιθυμεί να έχει στο πλευρό του ένα άτομο ανοιχτό, καλοσυνάτο, με θετικά στοιχεία, που δεν έχει μέσα του κακίες. Δείξε λοιπόν καλοσύνη, ζεστασιά και γενναιοδωρία! Θυμήσου ότι με τον ρομαντισμό και τις τρυφερές κινήσεις αγάπης τον έχεις στο χέρι!


(5)

Να είσαι υποστηρικτικός: Ο Ιχθύς θέλει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που θα τον ενθαρρύνει και θα τον υποστηρίζει σε κάθε του βήμα! Δείξε κατανόηση και προσπάθησε με τα λόγια σου να τον ανεβάσεις!


(6)

Μην του βάζεις δύσκολα:  Μην τον πιέζεις για πρωτοβουλίες, ξεκάθαρες απαντήσεις και λόγια σταράτα .. Κάνε του την ζωή πιο εύκολη και πάρε εσύ όλες τις αποφάσεις για την μεταξύ σας γνωριμία, χωρίς να επιμένεις με τελεσίδικα για το μεταξύ σας.

Πηγή

(Visited 35 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει