Αυγ 10, 2022

Τα ζώδια που λατρεύουν το σεξ

Μην προσπαθήσετε να τα βγάλετε από την κρεβατοκάμαρα.Το ότι σας αρέσει κατά καιρούς να δοκιμάζετε νέα στάσεις στο σεξ ή διάφορα βοηθήματα δεν σημαίνει ότι θέλετε να κάνετε σεξ διαρκώς.

Σίγουρα, είναι ωραίο να υποκύπτετε κατά καιρούς σε κάποιες φαντασιώσεις, αλλά κατά πόσο μπορείτε εσείς και ο σύντροφός σας να διατηρήσετε τη διασκεδαστική και παθιασμένη πλευρά στο σεξ; Ακόμα και οι πιο ρομαντικοί γνωρίζουν πως μια ισορροπία ανάμεσα σε πάθος και ρομαντισμό πρέπει να υπάρχει.Συνεχίστε την ανάγνωση για να ανακαλύψετε ποια ζώδια λατρεύουν το σεξ και έχουν διαρκώς όρεξη. Μη φοβάστε, ξέρουν να διατηρούν και τον ρομαντισμό, όταν χρειάζεται.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες θεωρούνται τα πιο ρομαντικά ζώδια. Η ικανότητα να παρέχουν «το παραμύθι» στη σχέση τους τούς βγαίνει φυσικά. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι μόνο ρομαντικοί. Όταν ερωτεύονται, αυτό που νιώθουν είναι τόσο δυνατό που δυσκολεύονται να κρατηθούν μακριά από το αντικείμενο του πόθου τους. Σε έναν άνθρωπο δεν τους νοιάζει αποκλειστικά η εξωτερική εμφάνιση και αυτό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα διεγερτικό.Ταύρος

Οι μάστερς των προκαταρκτικών που λατρεύουν το σεξ. Με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, επιλέγουν πάντα τα καλύτερα και το ίδιο θέλουν και για τη σχέση τους. Είναι απίστευτα αισθησιακοί και ξέρουν πώς να κάνουν τον άλλο να νιώσει βασιλιάς στο κρεβάτι, το οποίο δύσκολα βγάζουν από το μυαλό τους.

Μην ξαφνιαστείτε αν ο Ταύρος σύντροφός έχει ετοιμάσει ένα χαλαρωτικό μπάνιο το απόγευμα με σαμπάνια (την καλύτερη), αρωματικά κερά και ρομαντική μουσική. Είναι επειδή όλη την ημέρα σκεφτόταν πώς θα περάσετε υπέροχα οι δυο σας πάνω στα πανάκριβα σεντόνια που έχει στρώσει στο κρεβάτι του.

Αιγόκερως

Άλλη μία έκπληξη στη λίστα. Μπορεί να νομίζετε πως οι Αιγόκεροι σκέφτονται μόνο στη δουλειά, μα ήρθε η ώρα να μάθετε πως και το σεξ τριβελίζει πάρα πολύ συχνά το μυαλό τους. Αντιλαμβάνονται τις σχέσεις ως κάτι στο οποίο πρέπει να πετύχουν και να είναι οι καλύτεροι. Αυτό σε συνδυασμό με την όρεξή τους για σεξ, τους κάνεις και πολύ καλούς στο κρεβάτι.

Μάλιστα, δεν διστάζουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους πολλές φορές μέσα στην ημέρα, μιας και η σεξουαλική τους διάθεση δεν πέφτει σχεδόν ποτέ.

Κριός

Παθιασμένοι, ορεξάτοι και φλογεροί οι Κριοί δεν θα μπορούσαν παρά να μην σκέφτονται συνέχεια τη σεξουαλική συνεύρεση με άλλου. Λατρεύουν το σεξ και τους αρέσει πολύ η επαφή. Βαριούνται, όμως, εύκολα και χρειάζονται προκλήσεις για να διατηρούν το ενδιαφέρον τους.Απολαμβάνουν τις σεξουαλικές συνευρέσεις και με αγνώστους, αλλά όταν ερωτευτούν καλύτερα να κρυφτείτε. Η λίμπιντό τους ανεβαίνει κατακόρυφα και δεν μειώνεται σύντομα. Είναι ζωηροί και δυνατοί εραστές, ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Σκορπιός

Ήδη γνωρίζετε ότι είναι το πιο παθιασμένο ζώδιο. Μπορεί να θεωρείτε πως το μόνο που θέλουν είναι το άγριο σεξ, αλλά ως ζώδια του νερού είναι και πολύ ρομαντικοί, οπότε ετοιμαστείτε για βραδιές γεμάτες πάθος.Οι Σκορπιοί έχουν πάντα όρεξη και είναι και απίστευτα ρομαντικοί. Συνδυάζουν και το πάθος και τον ρομαντισμό, ενώ δεν κουράζονται ποτέ. Απίστευτος συνδυασμός για έναν εραστή, σωστά;

ΠΗΓΗ

(Visited 26 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει