Αυγ 09, 2022

Εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα 11/8: Κάνε μία πράξη αγάπης! 

Πώς θα σε επηρεάσει το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 11 Αυγούστου; Μάθε αναλυτικά τη προσωπική σου πρόβλεψη!

Την Πέμπτη στις 11 Αυγούστου 2022, ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει την θετική γωνία εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, δίνοντας μας την ώθηση να αφεθούμε στα μονοπάτια της φαντασίας, του ρομαντισμού αλλά και της εν συναίσθησης!
Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα κορυφώνεται στην 24η μοίρα του ζωδιακού επηρεάζοντας θετικά τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στο 3ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων.
Ποιες τάσεις χαρίζει το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα;

  •          Έχουμε την ανάγκη να προσφέρουμε άνευ όρων και κανόνων, να κάνουμε μία καλή πράξη και να εξυπηρετήσουμε τους γύρω μας.
  •          Ασχολούμαστε περισσότερο με δραστηριότητες καλλιτεχνικές, ερχόμαστε σε επαφή με το υδάτινο στοιχείο!
  •          Ξεκουραζόμαστε, χαλαρώνουμε, ρίχνουμε τους ρυθμούς μας
  •          Ιδανική  μέρα για να ασχοληθείς με τον διαλογισμό ή για να αφήσεις ιτην φαντασία σου ελεύθερη

Δες τις προβλέψεις σου και μάθε για την επιρροή του Εξάγωνου Άρη – Ποσειδώνα!

 

ΚΡΙΟΣ:  Ο οικονομικός τομέας βελτιώνεται πολύ και κυρίως λόγω της δικής σου σωστής διαχείρισης! Οι εξελίξεις σε συναισθηματικά και οικονομικά τα βαίνουν όπως εσύ επιθυμείς, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!
ΤΑΥΡΟΣ: 
Είσαι τόσο ενεργητικός, ενθουσιώδης και δημιουργικός που καταφέρνεις να δραστηριοποιηθείς και να πετύχεις οποιαδήποτε βαθιά επιθυμία σου και όνειρο σου. Είναι η καλύτερη περίοδος για νέα ξεκινήματα και επίτευξη στόχων, για οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου!


ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Η φαντασία σου, το ένστικτό σου και η ψυχική σου ενδυνάμωση σε καθιστούν ικανό να αντιλαμβάνεσαι πλήρως τα γεγονότα και τα «θέλω» σου, ώστε να εκπληρώσεις τα όνειρα σου. Ένας παρασκηνιακός έρωτας σε παρασύρει σε παθιασμένα μονοπάτια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Μπορείς να ονειρευτείς ελεύθερα και δραστηριοποιηθείς, εκπληρώνοντας αρκετά από τα όνειρα σου! Οι φίλοι σου είναι ισχυροί σύμμαχοι στη επίτευξη των επιθυμιών και των στόχων σου!

 

ΛΕΩΝ: Η επιθυμία σου για επαγγελματική επιτυχία, γίνεται τώρα ενεργή δράση. Αν προσέξεις τους χειρισμούς σου, μπορείς να πετύχεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου στη καριέρα, στην οικογένεια αλλά και στην κοινωνική σου καταξίωση!.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Η ιδανική εποχή για διερεύνηση, κοινωνικοποίηση, σπουδές, αλλά και για την αλλαγή που επιθυμείς ώστε να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας, να πετύχεις στόχους και να νιώσεις και πάλι αισιόδοξος.


ΖΥΓΟΣ: 
Έχεις την απόλυτη δύναμη να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε βαραίνει και να μεταμορφώσεις την ζωή σου προς το καλύτερο! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση, τον ερωτισμό σου και την γοητεία σου, ώστε να διεκδικήσεις αυτά που βαθιά επιθυμείς, ειδικά εκείνα που έχουν οικονομικό και ερωτικό χαρακτήρα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Καταφέρνεις τώρα να βελτιώσεις και να ενδυναμώσεις την συντροφική ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Όνειρα πραγματοποιούνται και οι συνεργασίες σου ευνοούνται!


ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Δημιουργικότητα και όρεξη για δουλειά, θα σου δώσουν αυτά που θες στον εργασιακό τομέα και θα καταπλήξεις τους πάντες, με την αποδοτικότητα σου! Ξεπερνάς τα άγχη της καθημερινότητας και ομορφαίνεις!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Μπορείς τώρα να πραγματοποιήσεις όλες σου τις ερωτικές επιθυμίες. Η δημιουργικότητα σου φτάνει στα ύψη και η τύχη είναι έξω από την πόρτα σου. Θα βρεις τον τρόπο να πετύχεις συναισθηματικά όνειρα, με τον πιο απολαυστικό τρόπο!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Μπορείς τώρα να επιλύσεις οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούσαν. Μία ιστορία από το παρελθόν, εξελίσσεται όπως ακριβώς εσύ επιθυμείς.
ΙΧΘΥΣ: 
Έρχονται όμορφες αλλά και ωφέλιμες επικοινωνίες και επαφές, μέσα από τις οποίες θα εκφράσεις τα «θέλω» σου, πετυχαίνοντας αυτό που πραγματικά επιθυμείς! Ευνοείται κοινωνική ζωή και σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες.

ΠΗΓΗ(Visited 697 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει