Οκτ 31, 2021

Καλαμπάκα: Προπηλάκισαν πνευμονολόγους σε ταβέρνα -«Μας έπιασαν από τον λαιμό, μου έσκισαν το πουκάμισο» 

Όπως αποκάλυψε, έπεσε θύμα επίθεσης σε μια ταβέρνα, από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του, επειδή… ζητήθηκε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού! Το περιστατικό σημειώθηκε σε ταβέρνα στο Καστράκι της Καλαμπάκας, ενώ αστυνομικοί μετέβησαν στο ξενοδοχείο για να πάρουν καταθέσεις από τους συναδέλφους του Θ. Βασιλακόπουλο.



Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θέμα, δίχως να αποδέχονται πως έγιναν έτσι ακριβώς όπως περιγράφονται τα πράγματα.

Η  καταγγελία

«Πολλά άτομα, συνάδερφοι πήγαμε σε μια ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, στα πλαίσια συνεδρίου, και αφού τρώγαμε, ζητήσαμε ευγενικά τον καταστηματάρχη να κάνει κάποιον έλεγχο πιστοποιητικού γιατί δεν είχε κάνει σε κανέναν. Το είπαμε με πολύ ευγενικό τρόπο και εκείνοι αφού μας έβρισαν μας έδιωξαν από το μαγαζί και έφτασαν στο σημείο να με προπηλακίσουν να με πετάξουν κάτω να μου σκίσουν το πουκάμισο το δικό μου και ενός συναδέρφου, ο οποίος προσπάθησε να με προστατέψει να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρουν στην Αθήνα στο νοσοκομείο να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο».



«Κάλεσα την αστυνομία, ήρθαν περιπολικά, κατέγραψαν το γεγονός και θα υποβληθεί κανονικά μήνυση με βάση την νομική οδό. Υπάρχει κράτος, υπάρχουν νόμοι και δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλε. Σε όσα μαγαζιά έχω πάει τον τελευταίο καιρό, ούτε στο στο 10-20% δεν γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού.

«Δέχομαι συχνά απειλές»

Τέλος αποκάλυψε ότι ενώ δέχεται συχνά λεκτικές απειλές, όπως «το χαριτωμένο ψόφα στις 6:10 το πρωί», αυτή είναι η πρώτη φορά που το προπηλάκισαν με τέτοιον τρόπο.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες απειλές και ύβρις δέχομαι. Είναι αδιανόητο».



Όπως δήλωσε ο Στ. Τρυφων Πνευμονολόγος Διευθυντής Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Πνευμονολογική Κλινική, στο Γενικό Νοσοκομείο “Γ. Παπανικολάου”, στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Μανεση» ότι οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας τους έδιωξαν από το μαγαζί και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν. Συγκεκριμένα, τους προπηλάκισαν, τους έπιασαν από τον λαιμό, τους έσκισαν το πουκάμισο και τους έδιωξαν.

“Οι άνθρωποι που κάθε μέρα συνωστίζονται με μεγάλο ιικό φορτίο από άλλους είναι οι άνθρωποι της εστίασης και οι γιατροί”, όπως τόνισε ο Στ. Τρύφων.

Πηγή

Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας Social Media:
Facebook: https://bit.ly/2tmfoeK
Youtube: https://bit.ly/2I2oDGD
Twitter: https://bit.ly/2ujU2CG



(Visited 7 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει