Οκτ 18, 2022

Η πρόεδρος των εκδιδομένων αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα: «Με ξέρεις, αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου» 

 

Μια τηλεφωνική επικοινωνία είχε με την πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου, ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», στο πλαίσιο της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, όμως, κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Γιώργο Λιάγκα στην έναρξη της επικοινωνίας τους.

«Καλημέρα! Με ξέρεις, αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον Αρναούτογλου που θέλατε να κάνετε ένα βιβλίο», είπε η Έλλη Κανελλοπούλου, και ο Γιώργος Λιάγκας με λίγη αμηχανία σχολίασε: «Πάλι καλά που είπες ότι ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Γιατί έτσι όπως το πες…».

«Δεν λέω ψέματα, σιχαίνομαι τα ψέματα» απάντησε εκείνη.

Όταν ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία και αφού αποχαιρέτησε την κ. Κανελλοπούλου, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαμογελώντας στους συνεργάτες του: «Ξεκίνησε απότομα και λέω “θα τα ακούσουμε όλα”»!

«Ψυχρολουσία Γιώργο, ε;» σχολίασε η Άρια Καλύβα, με τον δημοσιογράφο να ξεκαθαρίζει: «Δεν ανησυχώ για κάτι, Άριά μου, πίστεψέ με».

Γιώργος Λιάγκας: Αιφνιδιάστηκε με την πρόεδρο των εκδιδομένων

 

ΠΗΓΗ

(Visited 36 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει