Ιούλ 29, 2021

Φιλιππίδης: «Εφιαλτική» η πρώτη νύχτα στην φυλακή – «Δεν είμαι καλά», κλάματα και φωνέςΟ Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ στις φυλακές Τρίπολης.

Χθες πέρασε το πρώτο του βράδυ και ήταν πάρα πολύ δύσκολο, σχεδόν εφιαλτικό, καθώς ο ηθοποιός δεν μπορούσε να αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, o ηθοποιός παραμένει σε καραντίνα παρά το γεγονός πως το τεστ κορονοϊού βγήκε αρνητικό, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει σε κανέναν δικό του άνθρωπο.

Όπως μετέφεραν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του, δεν επιθυμεί να μιλήσει με κάποιον, ενώ, στην ερώτηση αν είναι καλά, ο ίδιος έδωσε σαφή απάντηση: «Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή».Πηγές εκ των έσω τον χαρακτηρίζουν «σε απόγνωση», με τον κατηγορούμενο ηθοποιό να φέρεται να ξεσπά συχνά σε κλάματα στον ειδικό θάλαμο, όπου περνά την καραντίνα του μαζί με δύο ακόμα κατηγορούμενους για σεξουαλικά εγκλήματα.

Σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης θα δώσει την πρώτη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών.Στις φυλακές της Τρίπολης δεν υπάρχουν μικρά κελιά, καθώς σε κάθε θάλαμο βρίσκονται 18-20 κρατούμενοι. Στην τρίτη πτέρυγα βρίσκεται εδώ και μήνες ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης. Οι δύο ηθοποιοί θα προαυλίζονται μαζί.Διαβάστε ακόμα:

Θα σε Σκίτσο Ρε!

Δημοφιλή στο Internet

Best Of Network

 (Visited 7 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει