Ιούν 17, 2024

«Είμαστε η απόδειξη ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν… επειδή προερχόμαστε από το Διάστημα» 

Γνωρίστε τις γυναίκες που πιστεύουν ότι προέρχονται από ένα άλλο σύμπαν και σκοπός τους είναι να βοηθήσουν την ανθρωπότητα

Είναι τέσσερις και δηλώνουν πως είναι εξωγήινα όντα με ανθρώπινη μορφή που στάλθηκαν στη Γη για να κάνουν την ανθρωπότητα πιο ευγενική.

Ναι καλά σκεφτήκατε μάλλον, πρόκειται για τους ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται «αστρικοί σπόροι» και πιστεύουν ακράδαντα πως το Διάστημα είναι το πραγματικό τους σπίτι.

Όσο τρελό και να ακούγεται, μία γρήγορη αναζήτηση του όρου στην Google θα σας δώσει περίπου 5 εκατομμύρια αποτελέσματα.

Η αρθρογράφος της Daily Mail, Samantha Brick μίλησε με τέσσερις γυναίκες που ισχυρίζονται ότι είναι εξωγήινα όντα αλλά και με τους συζύγους τους που περιγράφουν πώς είναι η συμβίωση μαζί τους.

Νοσταλγώ την Ανδρομέδα

Η 44χρονη Yolanda Boshoff είναι παντρεμένη με τον 56χρονο Rob Walker κι έχουν αποκτήσει εναν γιο.

«Μέχρι το 2014, η ζωή μου ήταν αρκετά συμβατική – εργαζόμουν ως αναλύτρια επιχειρήσεων στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Τότε ένας στενός φίλος με εισήγαγε στην έννοια των προηγούμενων ζωών. Τότε ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα είμαι από τον γαλαξία της Ανδρομέδας, 2,5 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά.

»Εκείνη τη στιγμή ξέσπασα σε δάκρυα γιατί ήξερα ότι είναι αλήθεια. Θυμήθηκα ότι η ψυχή μου είχε μετενσαρκωθεί σε αυτόν τον πλανήτη. Ξαφνικά όλα στη ζωή μου έβγαζαν νόημα… όταν απολύθηκα ένα χρόνο αργότερα κατέληξα να μελετώ όλο και περισσότερο για τους αστρικούς σπόρους.

«Όταν έκλεισα τα εννιά, άρχισα να βλέπω πολύ έντονα φώτα στον ουρανό και σε λίγο καιρό ένα ψηλό, μπλε ον άρχισε να εμφανίζεται στο κάτω μέρος του κήπου μου»

»Ενώ ο ανθρώπινος εγκέφαλός μας δεν μπορεί να κατανοήσει πώς είναι το αστρικό τους σύστημα, ως φυλή δεν μοιάζουν με τους εξωγήινους… τους βλέπω ως φωτεινά όντα. Όσο για την Ανδρομέδα γεωγραφικά είναι βραχώδης, με πολύ νερό, και οπτικά είναι πραγματικά εξωπραγματική. Την περιγράφω ως μια πατίνα χρωμάτων: μπλε, μοβ, πράσινο και αυτό το μαγικό μείγμα αποχρώσεων που βλέπεις μόνο στα ηλιοβασιλέματα.

»Όταν ταξιδεύω εκεί κατά τη διάρκεια του βαθύ διαλογισμού, αισθάνομαι σαν να αιωρούμαι, χωρίς να δεσμεύομαι από τη βαρύτητα ή τις πυκνές ενέργειες που νιώθουμε στη Γη», περιγράφει η Boshoff.

Διαβάστε την συνέχεια: «Είμαστε η απόδειξη ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν… επειδή προερχόμαστε από το Διάστημα»

(Visited 16 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει