Μαρ 01, 2022

“Ξαναχτύπησε” ο Άρης Πορτοσάλτε: Μη βάζεις βενζίνη, εγώ δεν βάζω

Τροφή στους χρήστες των social media έδωσε για ακόμη μια φορά ο Άρης Πορτοσάλτε με ένα σχόλιό του στην πρωινή εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις επιπτώσεις που θα έχει στις τσέπες του Ευρωπαίου πολίτη ο πόλεμος στην Ουκρανία, με τους τόνους να ανεβαίνουν ανάμεσα στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαδημητρίου και τον Άρη Πορτοσάλτε, αναφορικά με τις ανατιμήσεις στα καύσιμα.«Δεν είναι αγορανομία η κυβέρνηση» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για τους ελέγχους στις τιμές των καυσίμων. «Μάθε σε ποιο κόσμο ζεις, μη βάζεις βενζίνη, εγώ δεν βάζω» είπε χαρακτηριστικά με τον κ. Παπαδημητρίου να του απαντά: «Δεν θέλω να ζήσω τον μεσαίωνα».

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες είχε πει: «Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

 
Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network
 
Ακολουθήστε μας Social Media:
Facebook: https://bit.ly/2tmfoeK
Youtube: https://bit.ly/2I2oDGD
Twitter: https://bit.ly/2ujU2CG(Visited 45 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει