Ιούλ 07, 2022

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ιωάννα Τούνη: Αν είναι έγκυος εύχομαι να πάνε όλα καλά

Η Βρισηίδα Ανδριώτου το βράδυ της Τρίτης 05/07 βρέθηκε στο Γαλάτσι για να παρακολουθήσει από κοντά τον ημιτελικό του Survivor.

Οι  δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί τη ρώτησαν τόσο για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα όσο και για την Ιωάννα Τούνη, η οποία σύμφωνα με φήμες είναι έγκυος.«Τρεις μήνες είμαστε μαζί! Έχετε δει γάμο εσείς στους τρεις μήνες; Εγώ δεν έχω δει πάντως. Ήμασταν μαζί και το κρύβαμε. Μετά είπαμε ας το αφήσουμε ελεύθερο. Δεν πήγα στο Survivor για να βρω άνδρα, άσχετα αν τελικά κατέληξα έτσι», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε ό, τι έχει να κάνει με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το μοντέλο ρωτήθηκε –στη συνέχεια- και για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη:

«Αν είναι έγκυος… Συγχαρητήρια! Μακάρι! Αν είναι έγκυος εύχομαι να της πάνε όλα καλά. Με το καλό και με έναν πόνο! Αλλά μπορεί και να μην είναι, οι φήμες δεν είναι ωραίες».

Τι είχε συμβεί ανάμεσά τους

Σημειώνεται, πως η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν αχώριστες στο παρελθόν, από το My Style Rocks, όπου γνωρίστηκαν, πλέον-όμως- και οι δύο έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν τις ενώνει τίποτα.Και η αλήθεια, για το τι έγινε μεταξύ τους, αποκαλύφθηκε μετά από ερώτηση που έκανε κάποιος ακόλουθος της Ιωάννας Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Για όλους τους δημοσιογράφους που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την πρώτην “κολλητή” και όλους εσάς που με ρωτάτε αν θα τα βρω ξανά μαζί της… ΠΟΤΕ! Και τελευταία φορά που αναφέρομαι με οποιονδήποτε τρόπο στο όνομά της.Παρακαλώ να το σεβαστείτε… Ευχαριστώ. Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι αυτήν. Δεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της, γιατί βγήκε μαζί με αυτό τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Source: Πηγή(Visited 32 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει