Απρ 14, 2021

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying όταν ήμουν στον Alpha»

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το bullying που δεχόταν από τον Δήμο Βερύκιο την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος του Alpha. «Έχω βιώσει bullying, το οποίο γινόταν δημόσια και σε συχνότητα. Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος του Alpha και εγώ έκανα στο ίδιο κανάλι μια κοινωνική εκπομπή που ήταν πρώτη σε τηλεθέαση.

Σχολίαζε με πολύ αγενή τρόπο κομμάτια της προσωπικής μου ζωής, για τα οποία δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα». Όσον αφορά στο αν επικοινώνησε μαζί του, η παρουσιάστρια απάντησε το εξής: «Δεν είχε νόημα να επικοινωνήσω. Τι να του πω; Πραγματικά, τότε ένιωθα εντελώς ανυπεράσπιστη. Κανείς από το κανάλι δεν είπε κουβέντα.

Πώς να ασχοληθώ λοιπόν εγώ, όταν ο ίδιος έχοντας μια θεσμική θέση, δε μπορούσε να κρίνει τι πρέπει να λέει και ποιο είναι το όριό του; Όταν δεν μπορούμε να απαλύνουμε κάτι, απλά το προσπερνάμε. Έτσι, απαντούσα με τη δουλειά, τη στάση ζωής και την αξιοπρέπειά μου. Δεν έχει κανείς να μου προσάψει τίποτα. Δεν χτυπούσα πόρτες ούτε σήκωνα τηλέφωνα. Είχαν αλλάξει εκατό φορές την ώρα μετάδοσης της εκπομπής μου και ποτέ δεν πήρα ένα τηλέφωνο να διαμαρτυρηθώ».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης της Βίκυς Χατζηβασιλείου σχολιάστηκε από την ομάδα του «Πρωινού» με τον Τάσο Τεργιάκη να προσθέτει: «Ήμουν εκεί και τα έζησα. Ήταν λίγο στοχοποιημένη. Όντως ο Βερύκιος έβγαινε στον αέρα της Τσιμτσιλή και τα έλεγε. Όμως, ήταν και Αντιπρόεδρος. Αυτή ήταν η σύγκρουση των δύο ρόλων. Ο Βερύκιος ξέρουμε ότι μιλάει έτσι και όταν θέλει να πει κάτι, θα το πει».

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει