Ιαν 03, 2023

Τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού 05/01 : Οι πρώτες χαρούμενες εκπλήξεις του 2023 

Όμορφες εκπλήξεις μας φέρνει το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 5 Ιανουαρίου 2023! Πώς θα ευνοηθούν τα 12 Ζώδια;

Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο με πολύ πιο ευχάριστες μέρες, πολύ πιο ελεύθερες μέρες, με γέλιο, ανεμελιά, όμορφες εκπλήξεις μα προπάντων με υγεία!

Στο ξεκίνημα της χρονιάς ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω , σχηματίζει την θετική όψη τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (15ο 04’) έτσι λοιπόν το 2023 κάνει το ντεμπούτο του με όμορφες εκπλήξεις! Ο αέρας του αυθορμητισμού, της κοινωνικότητας, της διάθεσης για αλλαγή, μας κάνει σήμερα σπιρτόζους, αεράτους και απελευθερωμένους από τα δεινά της περασμένης χρονιάς. Ξεφεύγουμε από τα τετριμμένα και δεχόμαστε αλλά και κάνουμε εκπλήξεις! Είμαστε πιο ανοιχτοί σε νέα δεδομένα, νέες προοπτικές και σε ετοιμότητα να ξεκινήσουμε την πρώτη σελίδα του 2022 με ενθουσιασμό και με ευχάριστες αλλαγές.

Τα ζώδια που ευνοούνται από το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, βάζεις στόχο μία επαγγελματική αλλαγή, ενισχύονται οι  φιλοδοξίες σου και κοιτάζεις μπροστά σε νέα δεδομένα γεμάτος προσμονή! Θες να αναγνωριστείς επαγγελματικά και κοινωνικά και θα τα καταφέρεις! Η μέρα βοηθά και για έξτρα κέρδη!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Διεκδικείς δυναμικά τα «θέλω» σου, αλλάζεις φιλοσοφία και αξίες, επικοινωνείς περισσότερο και καλύτερα και δικτυώνεσαι, με σκοπό να πετύχεις τα μεγαλύτερα όνειρα σου. Επαναστατείς, αισιοδοξείς και επιθυμείς νέες γνώσεις και εμπειρίες που σε χαροποιούν!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δραστηριοποιείσαι στον οικονομικό αλλά και τον ερωτικό τομέα, κάνοντας δραστικές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις και αυτό έχει ως συνέπεια μόνο θετικά αποτελέσματα. Κάνε τώρα την αλλαγή και δώσε στην ερωτική σου ζωή αυτό που χρειάζεται πραγματικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θετικές ξαφνικές αλλαγές και ανακατατάξεις έρχονται στο συντροφικό τομέα και καταφέρνεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που ίσως σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Αποκαλύψεις θα βοηθήσουν την σχέση σου για την άμεση βελτίωση της.

 

ΛΕΩΝ
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, χαλαρώνεις, περνάς όμορφο χρόνο με τα οικογενειακά σου πρόσωπα και συμβαίνουν και εκπλήξεις όμορφες που σε αποφορτίζουν και σε βοηθούν να περάσεις πολύ χαλαρές στιγμές! Οι προοπτικές για νέα εργασιακά εγχειρήματα είναι στις σκέψεις σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βελτιώνεται σημαντικά η διάθεση σου και θες να κάνεις πολλές θετικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα! Αλλάζεις νοοτροπία και μπορείς να περιμένεις κατακτήσεις, επιτυχίες και αλλαγές που θα σε κάνουν ξανά ευτυχισμένο στα συναισθηματικά σου! Διασκέδασε όσο μπορείς και βασίσου στην δημιουργικότητα αλλά και στην τύχη σου!


ΖΥΓΟΣ
Έρχονται αλλαγές, που έχουν να κάνουν με οικογένεια, σπίτι, ακίνητα και σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου και βελτιώνουν αισθητά  τους συγκεκριμένους τομείς. Ένα άτομο από το παρελθόν σου χτυπά απρόσμενα την πόρτα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέες ιδέες και άψογη επικοινωνιακή ικανότητα έχεις τώρα και καταφέρνεις την εκπλήρωση προσωπικών στόχων. Κοινωνικές επαφές και αδέρφια είναι σύμμαχοι σου τώρα, αποκαλύπτοντας σου υπέροχα ξαφνικά νέα!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Λύνονται στα ξαφνικά θέματα οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά! Θα επιδιώξεις δυναμικά την ασφάλεια και την σταθερότητα που αξίζεις στον έρωτα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείς τώρα να αλλάξεις και να βελτιώσεις τα πάντα που σε αφορούν! Δέξου και απόλαυσε, όλες τις θετικές αλλαγές και τις εκπλήξεις που θα έρθουν σε έρωτα, επάγγελμα και χρήμα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξεφορτώνεσαι βάρη του παρελθόντος, ιδίως ψυχολογικά. Ενεργοποιείς τη διαίσθησή σου και βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα, κυρίως αν κινηθείς παρασκηνιακά!

ΙΧΘΥΣ
Έρχονται ευχάριστες επαφές και στιγμές με φίλους όπως και ένα μεγάλο όνειρο που ξαφνικά, πραγματοποιείται! Πες ναι σε ότι αλλαγή κι αν έρθει στη ζωή σου τώρα!

Πηγή

(Visited 1.799 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει