Ιούλ 07, 2022

Τρία ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα με έναν Καρκίνο και τρία που δεν μπορούν να σταθούν δίπλα του 

Διανύουμε την εποχή του και μαθαίνουμε περισσότερα για το πρώτο ζώδιο του καλοκαιριού.

Καρκίνος είναι ένα ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τη Σελήνη. Είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ευαίσθητα και επικεντρωμένα στην οικογένεια ζώδια.Η διάθεσή του αλλάζει ανάλογα με τις θέσεις του φεγγαριού και κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αφοσίωση στους αγαπημένους του, η κατανόηση και η ενσυναίσθησή του. Ωστόσο, οι Καρκίνοι έχουν και μια αθέατη πλευρά την οποία είναι καλύτερο να μην βγάζουν προς τα έξω. Γίνονται ιδιαίτερα οξύθυμοι και εκδικητικοί όταν κάποιος τους αδικεί και, κυρίως, όταν προδίδει την εμπιστοσύνη τους.Η περίοδος των γενεθλίων τους ξεκινά στις 22 Ιουνίου και τελειώνει στις 22 Ιουλίου. Με λίγα λόγια βρισκόμαστε στην καρδιά της εποχής του Καρκίνου, οπότε ας δούμε με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο και με ποια όχι.

Με ποια ζώδια είναι πιο πιθανή μια μακροχρόνια σχέση με έναν Καρκίνο

Καρκίνος – Ταύρος

Και οι δύο έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά: πιστοί, στοργικοί, σοφοί, συναισθηματικοί και με αγάπη στη σταθερότητα και τη ρουτίνα. Η μεταξύ τους σχέση θα χαρακτηρίζεται από αισθησιακό σεξ και πολύ φαγητό. Το μόνο που πρέπει να προσέξουν είναι μην απομονωθούν από τους άλλους.

Καρκίνος – Σκορπιός

Ζώδια του Νερού και οι δύο μοιράζονται αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, όπως είναι η πίστη και η γνώστη των συναισθημάτων τους. Η σχέση τους θα χαρακτηρίζεται για το πάθος, ενώ οι Σκορπιοί θα νιώθουν σιγουριά δίπλα στους Καρκίνους που θέλουν τον χρόνο τους για να ανοιχτούν, αλλά ξέρουν πώς να κάνουν τον άλλο να αισθανθεί άνετα και οικεία.Καρκίνος – Ιχθύς

Επίσης, ένας πολύ καλός συνδυασμός. Μπορεί τα δύο ζώδια να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, μα καταφέρνουν να ισορροπήσουν τις ανασφάλειές τους και να πορευτούν μαζί για καιρό.

Τα ζώδια που δεν είναι συμβατά με έναν Καρκίνο

Καρκίνος – Κριός

Ένα μεγάλο «όχι», αφού ο Καρκίνος θα προσπαθεί πολύ για τη σχέση και ο Κριός θα ζει τη ζωή του. Μεταξύ των δύο θα αναπτυχθεί δυνατή ερωτική έλξη, η οποία όμως δύσκολα θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση. Ο αεικίνητος Κριός δεν μπαίνει σε καλούπια και η ιδιαίτερα συναισθηματική συμπεριφορά του Καρκίνου τον κουράζει.

Καρκίνος – Δίδυμοι

Ως το πιο κοινωνικό ζώδιο, οι Δίδυμοι, αποφεύγουν τις πολύ συναισθηματικές συμπεριφορές και εκφράσεις. Θα τους ελκύσει η γοητευτική προσωπικότητα ενός Καρκίνου, ο οποίος μπορεί να κάνει βαθιές συζητήσεις (τις λατρεύουν οι Δίδυμοι), αλλά γρήγορα θα βαρεθούν, καθώς η ρουτίνα τούς κουράζει. Εκτιμούν, ωστόσο, την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία των Καρκίνων.Καρκίνος – Υδροχόος

Φαίνεται πώς ο αέρας και το νερό δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός, μιας και ούτε οι Υδροχόοι ταιριάζουν με τους Καρκίνους. Οι δεύτεροι εξιτάρονται από το δυνατό μυαλό και την τρέλα των πρώτων (θα ήθελαν να την είχαν) και αντίστοιχα οι πρώτοι από την ειλικρίνεια και την ευαισθησία των δεύτερων. Ωστόσο, οι Καρκίνοι δεν αντέχουν τον επαναστατικό χαρακτήρα και τις αντιφάσεις των Υδροχόων και οι Υδροχόοι τον υπερβολικό συναισθηματικό και την προσκόλληση στην οικογένεια του Καρκίνου.

Πηγή

(Visited 42 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει