Ιούν 06, 2022

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ο Αδ. Γεωργιάδης! «Τι να σηκώσει εναντίον μας ο Ερντογάν; Τα σαπάκια που έχει;» 

Ρουκέτες εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτόξευσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, στηλιτεύοντας με αιχμηρό έως γραφικό, όμως, τρόπο τις τουρκικές προκλήσεις.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης, υποστήριξε ότι ο Ερντογάν στο πρόσωπο του Μητσοτάκη έχει βρει τον δάσκαλό του, σημείωσε ότι όσα λέει η Τουρκία για τα νησιά, «δεν τα λέει ούτε νήπιο», ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «τι να σηκώσει εναντίον μας ο Ερντογάν; Τα σαπάκια που έχει;».

«Έχει βρει τον δάσκαλό του»

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Γεωργιάδης, είπε ότι ο Ερντογάν έχει βρει τον δάσκαλό του στον Μητσοτάκη, γι’ αυτό φωνάζει: «Έχει βρει τον δάσκαλό του στον Μητσοτάκη, γι’ αυτό φωνάζει όλη την ημέρα. Προσέξτε. Πήρε τα Rafale, λένε όλοι στην Τουρκία ότι έχει αεροπορική υπεροχή η Ελλάδα.Παίρνει τις φρεγάτες, μόλις τις παραλάβει θα έχει το καλύτερο ναυτικό η Ελλάδα. Έφτιαξε διεθνείς συμμαχίες, δεν κουνιέται κανείς εναντίον της Ελλάδος. Πήγε να περάσει τον Έβρο, του έβαλε τον φράχτη. Πήγε να περάσει μετανάστες από τα νησιά, του έβαλε τις βάρκες.

Πού τα έχει ξαναδει ο Ερντογάν;».

«Τι να σηκώσει εναντίον μας ο Ερντογάν; Τα σαπάκια που έχει;»

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε λέγοντας: «Με την ιδιότητα του ιστορικού, σου λέω ότι η Τουρκία δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα. Ξέρεις τι δύναμη πυρός είναι στον αέρα τα Rafale; Βαρούν και βυθίζουν τα πλοία στο Βόσπορο. Χτυπούν μέσα στην Άγκυρα και διαλύουν 40 στόχους. Τι να σηκώσει εναντίον μας ο Ερντογάν; Τα σαπάκια που έχει;».

Σημείωσε πως «η Ελλάδα θέλει να έχει καλές σχέσεις με την Τουρκία, αλλά αν η Τουρκία θεωρεί ότι έχει βρει στην Ελλάδα έναν βολικό κολαούζο, κάνει λάθος. Η φιλία εδράζεται σε σχέση ισοτιμίας».

«Οι Τούρκοι όλα αυτά τα χρόνια έλεγαν χαζομάρες για γαλάζιες πατρίδες. Τα παίρνει τώρα ο Μητσοτάκης και όπου πηγαίνει τα δείχνει και τους ξεφτιλίζει» είπε και πρόσθεσε για τα νησιά: «Ούτε παιδί νηπιαγωγείου δεν λέει αυτά που ισχυρίζεται η Τουρκία».

(Visited 11 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει