Ιούν 22, 2022

Θερινό ηλιοστάσιο 2022: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν ένα ρομαντικό καλοκαίρι 

Σύμφωνα με την αστρολογία, τρία είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν από το θερινό ηλιοστάσιο και θα ζήσουν ένα μεγάλο, ρομαντικό καλοκαίρι.

Η μεγαλύτερη μέρα του 2022 και η πρώτη επίσημη μέρα του καλοκαιριού είναι η σημερινή, καθώς το μεσημέρι λαμβάνει χώρα το θερινό ηλιοστάσιο.

Σήμερα περνάει, επίσης, ο Ηλιος στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει ότι η προσοχή μας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Επίσης, η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 23 Ιουνίου, φέρνοντας μια χαλαρή και ευχάριστη ενέργεια, με μεγαλύτερη διάθεση για φλερτ και κοινωνικές επαφές.Τα τρία ζώδια που θα περάσουν ένα καλοκαίρι γεμάτο ρομαντισμό:

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το θερινό ηλιοστάσιο θα αναδείξει την αίσθηση του εαυτού σας, ενώ ταυτόχρονα θα ρίξει φως στις σχέσεις σας με τους άλλους, ιδιαίτερα στις 28 Ιουνίου, καθώς η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει τον έβδομο οίκο σας. Καλείστε να μάθετε πώς να φροντίζετε τους άλλους χωρίς να παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες τώρα, οπότε τις ημέρες γύρω από την πανσέληνο φροντίστε να αξιολογήσετε πώς σας εξυπηρετούν οι σχέσεις, όχι μόνο το αντίστροφο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)

Καθώς το θερινό ηλιοστάσιο φωτίζει τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας στις 21 Ιουνίου, ο ρομαντισμός θα έρθει στο επίκεντρο. Αυτή η εποχή είναι η ιδανική στιγμή για να δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους. Πώς επιτρέπετε σε άλλους ανθρώπους να σας υποστηρίξουν συναισθηματικά; Έχετε την τάση να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας κάτω από ένα στωικό εξωτερικό περιτύλιγμα, αλλά οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι κρύβετε μέσα από την πανοπλία σας. Χαλαρώστε το φετινό καλοκαίρι επιτρέψτε στον σύντροφό σας να δει μια ευάλωτη πτυχή του εαυτού σας. Δεν χρειάζεται να είστε πάντα ο σκληρός τύπος, ειδικά με το σωστό άτομο.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Στις 21 Ιουνίου ο ήλιος μετατοπίζεται στον πέμπτο οίκο της οικειότητας και της δημιουργικής έκφρασης, φέρνοντας φρέσκια, συναρπαστική νέα ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Είστε το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να έχει ένα καυτό καλοκαίρι, και παρόλο που δεν θα διαρκέσει για πάντα, απολαύστε το προς το παρόν. Διασκεδάστε και χαλαρώστε χωρίς καμία προσδοκία. Χρειάζεται βέβαια και λίγη προσοχή. Ως ζώδιο του νερού, αναζητείτε συναισθηματικό βάθος στις σχέσεις σας με τους άλλους και τώρα που η εποχή του Καρκίνου είναι εδώ, σίγουρα θα είστε σε θέση να εμπλακείτε σε κάποια συναισθηματικά φορτισμένη οικειότητα με ένα ιδιαίτερο άτομο.

ΠηγήΔιαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Facebook
Youtube
Twitter(Visited 747 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει