Φεβ 09, 2023

Τα ζώδια που μπορούν να πουλήσουν πάγο σε ΕσκιμώοΕίναι ικανά να σε πείσουν για όλα χωρίς να καταβάλουν σχεδόν καμία προσπάθεια.

Και αυτό μόνο ως… ταλέντο μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τα ζώδιααυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, ασκούν ιδιαίτερη γοητεία, φοβερή επίδραση και επικοινωνιακά ταλέντα τέτοια που δεν γίνεται να τους αρνηθείς. Αυτά είναι λοιπόν τα τέσσερα ζώδια με την πιο ισχυρή πειθώ.

ΖΥΓΟΣ

Άλλος ένας επικοινωνιακός, διπλωμάτης και σούπερ γοητευτικός, που ξέρει ακριβώς τι να πει για να σε τουμπάρει, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς να αντισταθείς. Αν τον ξέρεις καλά, μπορείς να καταλάβεις με τη μαεστρίαθα πείσει με επιτυχία φίλους που έχουν τσακωθεί να τα ξαναβρούν ή να “σβήσουν” έναν καβγά, πριν καν αρχίσει. Στην ερωτική του ζωή, είναι ο σύντροφος που δεν γίνεται να κρατήσεις μούτρα, ακόμα κι αν σε έχει πειράξει. Επιπλέον, με το στιλ του, δεν γίνεται να του χαλάσεις χατίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εννοείται ότι ο Δίδυμος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και πραγματικά είναι από εκείνους που δεν δέχονται το “όχι” ως απάντηση. Για κάθε άρνηση, βρίσκει χίλια επιχειρήματα και λόγους για να την ανατρέψει. Τελικά, θα σε εξαντλήσει με το μπλα-μπλά και την επιμονή του και προτού το καταλάβεις, θα συμφωνήσεις σε ό,τι θέλει να κάνεις, ακόμα και για να τον ξεφορτωθείς. Μην ξεχνάς ότι έχει δύο πρόσωπα, οπότε μην σε ξεγελά η παιχνιδιάρικη στάση του και πιστεύεις ότι είναι αθώο παιδί. Μπορεί να είναι απλώς ένα τέχνασμα για να σε μπλέξει ακόμα περισσότερο στον ιστό του. Είναι γνωστό ότι στα λόγια το έχει και η ατάκα “πουλάει ψυγείο σε Εσκιμώο” βγήκε μόνο γι’ αυτόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ύπουλος όσο χρειάζεται, αρκετά οξυδερκής και με μυαλό που υπολογίζει τα πάντα, ο Σκορπιός έχει τον τρόπο να σε πείσει για τα πάντα, ακόμα και ό,τι ήταν δική σου ιδέα. Η πειθώ του είναι απίστευτη, καθώς, αφού σε σαγηνεύσει και αποκτήσει ένα δεσμό μαζί σου, δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθείς το οτιδήποτε σου ζητήσει. Ποτέ δε θα σου ανοίξει τα χαρτιά του ευθέως, αλλά αν, για παράδειγμα, θέλει να βρεις πληροφορίες για το νέο αμόρε ενός/μιας φίλου/ης ή να τον καλύψεις κάπου, θα στο φέρουν έτσι που στο τέλος θα υπακούσεις και θα το θεωρήσεις και φυσιολογικό.

Πηγή

(Visited 30 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει