Μάι 20, 2022

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχει ένταση στις επαφές μας με τους άλλους – Κυριαρχούν η αρνητικότητα, η καχυποψία & οι εμμονές

Σήμερα Παρασκευή η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε θετικές όψεις προς τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο λίγο πριν αποχωρήσει από τον Ταύρο.

Η Πλουτώνια επιρροή δίνει έναν χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας με τους άλλους, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία και τις εμμονές, αλλά είναι βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος.

Το αντίδοτο απέναντι σε όλο αυτό είναι ένα ανοιχτό μυαλό και ευελιξία στις συζητήσεις μας. Από τις 15:53 το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο, κάνοντας λίγο πιο χαλαρό κι ευχάριστο το βράδυ της Παρασκευής.

Σήμερα όμως ολοκληρώνεται και το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία που ευνοεί τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους στις επαφές, την επικοινωνία, ενώ μπορεί να φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΚΡΙΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΤΑΥΡΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΛΕΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΖΥΓΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

ΙΧΘΥΕΣ

Πηγή: Asi Biliou

Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Facebook
Youtube
Twitter

(Visited 170 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει