Σεπ 01, 2023

Τα 4 Ζώδια που θα έχετε απόλυτη τύχη στα οικονομικά σας τον Σεπτέμβριο 2023

Τα ζώδια που θα δείτε τον Σεπτέμβριο 2023 το πορτοφόλι σας να γεμίζει και τον τραπεζικό λογαριασμό να … ανεβαίνει!

Αθηνάς Βαγενά
της Αθηνάς Βαγενά >Αστρολόγος

Ο Σεπτέμβριος ανέκαθεν είναι ο μήνας των υποχρεώσεων, ο μήνας που μας βρίσκει με άδειο το πορτοφόλι λόγων των εξόδων για διακοπές ή και διασκέδαση και με τις υποχρεώσεις να τρέχουν ταχύτατα … Η έναρξη των σχολίων, των δραστηριοτήτων αποτελούν πάντα πηγή στρες, αν συμπεριλάβεις και τις ανατιμήσεις και την διαρκή άνοδο της σίτισης, καθώς και τις γραφειοκρατικές και φορολογικές υποχρεώσεις … σίγουρα «μπούκωσες» και «μπαΐλντισες» από στρες.  Αστρολογικά, μπορεί ο Σεπτέμβριος να μας βρίσκει με το ταμείο να είναι «μείον» όμως η πορεία του μήνα δίνει ελαφρύνσεις και ευκαιρίες ανάσας για συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα δούμε ποιοι θα σταθείτε περισσότερο τυχεροί στον οικονομικό τομέα κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου 2023.

Για περισσότερες προβλέψεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ κάνε κλικ στο βίντεο

ΚΡΙΟΣ

Είσαι το πρώτο ζώδιο στην λίστα των οικονομικών ευνοημένων για την περίοδο του Σεπτεμβρίου αγαπητέ μου Κριέ. Για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής πιο κερδισμένος θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, που έχεις πολλές περισσότερες ευκαιρίες να βιώσεις αυτή την άνοδο που εγώ μόλις θα σου περιγράψω.  Στις 4/9 το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία από τον Ταύρο, επαναφέρει κάποιες συζητήσεις, προτάσεις, διαπραγματεύσεις εργασιακές και οικονομικές που σε βρίσκουν ευνοημένο και σε βοηθούν να καταφέρεις να δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται. Ότι συζητήσεις ή σου προταθεί αυτή την ημέρα θα το δεις να γίνεται πράξη κοντά στις 25/9. Στις 16/9 η δυνατότητα μίας αλλαγής ή επαγγελματικής ανανέωσης, ή ακόμα και η προσαρμογή σου σε νέες επαγγελματικές συνθήκες θα σε στηρίξει στην οικονομική σου άνοδο. Συγκεκριμένα από τα μέσα του μήνα, θα δεις την εργασία σου να αποδίδει πολύ καλύτερα, ενώ η ευρηματικότητά σου και  το πρωτοποριακό σου πνεύμα θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα οικονομικά!

ΖΥΓΟΣ

Μήνας ευεργετικός ο Σεπτέμβριος για το ζώδιο σου, όπου θα έχεις τα «τυχερά» σου φίλε μου Ζυγέ. Είσαι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που επαγγελματικά έχεις κουραστεί πολύ και στην πορεία του Σεπτεμβρίου υψώνεις ανάστημα, διεκδικείς, παίρνεις πρωτοβουλίες και κατακτάς την θέση που σου αξίζει! Η πορεία του μήνα δίνει οικονομικές ευκαιρίες για κάποιο έξτρα εισόδημα. Είναι πολύ πιθανό να λάβεις οφειλόμενα χρήματα που είχαν καθυστερήσει να έρθουν στα χέρια σου και τώρα έρχονται στην κατάλληλη στιγμή για να σου δώσουν ανάσα. Ευκαιρίες όμως παρουσιάζονται και για κάποιο επίδομα, δάνειο, μπόνους ή για την τόνωση του εισοδήματος του / της συζύγου! Δεν μπορώ για την ώρα να σου τάξω οικονομική σταθεροποίηση, σίγουρα αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι τον Σεπτέμβριο ανοίγονται καλές ευκαιρίες για να βάλεις σε μία σειρά τον οικονομικό τομέα, χωρίς να ζοριστείς πολύ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σεπτέμβριος λοιπόν και εσύ βάζεις στόχους και λειτουργείς πιο διεκδικητικά τόσο στα επαγγελματικά σου , όσο και σε κάθε συνθήκη που δημιουργείται γύρω σου, γιατί οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες και πρέπει να καλυφθούν. Η Αφροδίτη επανέρχεται  σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα στις 4 του μήνα και είναι βέβαιο ότι σταδιακά μέχρι τον Οκτώβριο θα δεις επιτέλους να έρχονται χρήματα στα χέρια σου! Ενώ πέρασες ένα καλοκαίρι κάπως άτσαλο, τσιγκούνικο και με αρκετές ανασφάλειες για την πορεία των οικονομικών, είναι φανερό ότι αξιολόγησες καλύτερα τις καταστάσεις, «μαζεύτηκες» εκεί που μπορούσες (όσο μπορούσες)  και ως τις 9 Οκτωβρίου μπορείς να αναμένεις τις προσπάθειές σου να πιάνουν τόπο! Η Αφροδίτη από το Λέοντα, βοηθά στην τόνωση του εισοδήματός σου, υπάρχουν όμως και κάποια προειδοποιητικά σημάδια που λειτουργούν ως «παγίδες» που πρέπει να προσέξεις, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στις 17 και στις 29 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο πρώτα με τον Δία και μετά με τον Ουρανό! Απόλαυσε την οικονομική εύνοια, συγκρατώντας την ροπή για σπατάλη και απαγορεύοντας στον εαυτό σου να πάρεις οποιαδήποτε μορφής ρίσκου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Σεπτέμβριος για το ζώδιο σου είναι μήνας νέων προοπτικών σε όλους τους τομείς. Η τάση αυτή σίγουρα θα είναι φανερή και στον οικονομικό τομέα, αφού θα καταφέρεις να λύσεις το κουβάρι παλαιών χρεών, θα μπορέσεις να κάνεις την αποταμίευση που θέλεις, αλλά και θα σταθείς και τυχερός από τις συνθήκες προκειμένου να έχεις τα εξτραδάκια σου ή τον μποναμά σου. Όλα τα παραπάνω να τα περιμένεις από τις 4 του μήνα όπου η Αφροδίτη θα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα και θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά τις οφειλές σου  κάνοντας καλύτερο κουμάντο! Κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου (ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα), δεν θα λείψουν και κάποιες ειδήσεις, προτάσεις, ή και συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα τυχερές και ευεργετικές για το «επιχειρείν» γεγονός που θα βοηθήσει στην τόνωση του πορτοφολιού σου αλλά προπάντων και της ψυχολογίας σου!

Πηγή

(Visited 2.522 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει