Ιούν 28, 2022

Τα 4 ζώδια που αγαπούν να είναι single -Είναι ευτυχισμένα όταν δεν είναι σε σχέση

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 4 ζώδια που είναι πιο ευτυχισμένα όταν είναι single.

Αυτά τα ζώδια αγαπούν την ελευθερία τους και είναι πιο ευτυχισμένα όταν δεν είναι σε σχέση. Δεν φοβούνται την μοναξιά και τους αρέσει να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους. Ο προσωπικός τους χρόνος είναι πάντα μεγάλη προτεραιότητα και δεν αντέχουν τις δεσμεύσεις.Aυτά τα ζώδια πιέζονται συναισθηματικά στην ιδέα της ρουτίνας και καταλήγουν να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα single, γιατί έτσι νιώθουν περισσότερο ευτυχισμένοι. Θεωρούν πως έτσι περνούν καλύτερα από ποτέ και έχουν όλη την ελευθερία να κάνουν πράγματα που θέλουν.

Τα 4 ζώδια που αγαπούν να είναι single

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο έχει άπειρα σχέδια και υποχρεώσεις στην ατζέντα του. Όταν λοιπόν είναι single όχι μόνο έχει την ελευθερία να τα κάνει όλα όταν θέλει, αλλά και όπως ακριβώς τα θέλει. Οπότε μην αναρωτιέσαι γιατί είναι πιο ευτυχισμένος όταν είναι single. Επιπλέον, είναι τόσο επιλεκτικός με τους πιθανούς συντρόφους του που έτσι και αλλιώς κανείς δεν είναι αρκετά καλός για αυτόν. Αν και πρόκειται για ένα ζώδιο που αγαπά τη σταθερότητα και τη μονογαμία, δεν μπαίνει εύκολα σε σχέσεις.Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπάει την μοναξιά του και θέλει να περνάει χρόνο με τον εαυτό του. Δεν αντέχει καμία πίεση και το ερωτικό του ενδιαφέρον θα εξανεμιστεί γρήγορα αν νιώσει ότι το φλερτ οδεύει σε κάτι πιο μόνιμο. Επειδή ο τρόπος σκέψης του είναι πολύ ιδιαίτερος και αντισυμβατικός, δύσκολα θα ταιριάξει απόλυτα με κάποιον. Μπορεί να είναι ζώδιο του αέρα, να αγαπάει την επικοινωνία, αλλά ταυτόχρονα είναι από τα πιο μοναχικά άτομα.

Φωτογραφία από Andre Furtado/Pexels

Λέων

Κάθε φορά που γνωρίζει κάποιο νέο άτομο που τον προσεγγίζει ερωτικά, η περιπέτεια διαρκεί λίγες εβδομάδες, αφού εκείνος μετά φεύγεις τρέχοντας. Είναι single γιατί… κανείς δεν είναι σαν εκείνον. Νιώθει πως αξίζει τα καλύτερα και αρνείται να συμβιβαστεί με κάτι που δεν θα νιώσει ότι του ταιριάζει απόλυτα.Τοξότης

Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για έναν Τοξότη. Είναι ένα ζώδιο ανεξάρτητο, ενθουσιώδες και πολύ αισιόδοξο που αγαπάει την ελευθερία, την περιπέτεια και την αλλαγή. Ο Τοξότης έχει πάντα τα βλέμμα του στραμμένο στην επόμενη περιπέτεια. Οπότε το να είναι σε σχέση τον κάνει να αισθάνεται εγκλωβισμένος. Θέλει να μην τον περιορίζεις, να μην του λες τι πρέπει να κάνει και να τον αφήσεις στο αιώνιο πάρτι του. Εχει χιούμορ, του αρέσει το φλερτ και αναζητεί νέες εμπειρίες. Είναι κοινωνικός και το ερωτικό του ενδιαφέρον χάνεται εύκολα καθώς κάθε φορά όλο και κάτι άλλο τον εξιτάρει περισσότερο.

Πηγή

 
Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Facebook
Youtube
Twitter(Visited 642 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει