Δεκ 27, 2022

Σύνοδος Ερμή Αφροδίτης 29/12: Το ερωτικό παρελθόν ξαναχτυπά 

Στις 29 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, αναμένεται να φέρει μηνύματα και συναντήσεις από το παρελθόν! Δες αναλυτικά τις προβλέψεις σου!

Στην «εκπνοή» του 2022 και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω, συναντά την Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο, φέρνοντας ερωτικές επικοινωνίες με άρωμα παρελθόντος!

Με την σύνοδο ανάδρομου Ερμή και Αφροδίτης από τον Αιγόκερω (21ο), πολλοί θα κατανοήσουν και θα μετανιώσουν για λάθη του παρελθόντος και θα επιστρέψουν με την διάθεση να ζητήσουν συγνώμη, να αναλάβουν την ευθύνη και να έχουν μία επανασύνδεση!Εκτός από τον τομέα του έρωτα, βλέπουμε να υπάρχουν συναντήσεις καρδιάς  με άτομα που είχαμε καιρό να δούμε,  υπάρχει η διάθεση της αποκατάστασης και δεσμευόμαστε ουσιαστικά και προς μία νέα πορεία!Τα ζώδια που ευνοούνται αυτή την ημέρα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Λαμβάνεις ηθική ικανοποιήσει στα επαγγελματικά σου, αναγνωρίζονται προσπάθειες του παρελθόντος.
ΤΑΥΡΟΣ
: Έχεις μήνυμα ή και συνάντηση με άτομο που βρισκόσουν εδώ και καιρό σε απόσταση! Φιλοσοφείς εκ νέου την ζωή!


ΔΙΔΥΜΟΙ
: Λαμβάνεις χρήματα οφειλόμενα, επιπλέον έχεις ένα μήνυμα από ένα ερωτικό πάθος του παρελθόντος!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
: Εκεί που δεν περιμένεις γυρνάει το «πρώην» ταίρι σου μετανιωμένο και ζητά μία δεύτερη ευκαιρία! Αν θες να ξανασμίξετε τώρα είναι η ευκαιρία σου να θέσεις τα όρια σου.


ΛΕΩΝ
: Χαλαρώνεις και απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου, αδειάζοντας από υποχρεώσεις και αφήνοντας περισσότερο χρόνο για σένα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Ερωτικά καρδιοχτύπια από το παρελθόν επανέρχονται … Είναι η κατάλληλη στιγμή για να λυθούν διαφορές στα αισθηματικά σου και να κλείσει η χρονιά με αγκαλιές και ρομάντζο.


ΖΥΓΟΣ
:  Νοσταλγείς το χτες, θέλεις να αναπληρώσεις το χαμένο έδαφος με αγαπημένα πρόσωπα και το καταφέρνεις. Υπάρχει σύσφιγξη σχέσεων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
: Τα λόγια που θα ακούσεις σήμερα θα αφορούν το ερωτικό σου παρελθόν και θα είναι αληθινά. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις!


ΤΟΞΟΤΗΣ
: Λαμβάνεις χρήματα που περίμενες εδώ και καιρό και δικαιώνεσαι για τις προσπάθειές σου! Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
:  Εκπληρώνεις επιθυμίες του παρελθόντος, εκφράζεις συναισθήματα που τα είχες εδώ και καιρό κρυμμένα μέσα σου! Δικαιώνεσαι από μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
: Μετανιώνεις για λάθη της αισθηματικής σου ζωής και συνειδητοποιείς ότι έπραξες λάθος! Κάνεις το βήμα για να ζητήσεις συγνώμη!


ΙΧΘΥΣ
: Συναντάς φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος και λύνεται διαφωνίες. Εκπληρώνονται επιθυμία του χτες!Πηγή

(Visited 1.414 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει