Εφοδος σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη -Συνελήφθησαν πάνω από 20 άτομα, ανάμεσά τους και ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης
Επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της πλατείας Βάθης σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη.
Πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θέλουν να έχουν συλληφθεί 20-30 άτομα μεταξύ αυτών και γνωστός τραγουδιστής, όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν και δυνάμεις της Ασφαλείας Αττικής.
Τα πρόστιμα είναι 5.000 ευρώ για την επιχείρηση, 3.000 ευρώ για τον υπεύθυνο της επιχείρησης και 300 ευρώ στους παρευρισκόμενους.
Επιβλήθηκαν πρόστιμα στους υπεύθυνους και τους παρευρισκόμενους, ενώ κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα από την ειδική υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετα από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο 1520 .