Ιούλ 06, 2021

«Sun» για Γλυκά Νερά: Δεν έφεραν τον συζυγοκτόνο με ελικόπτερο από την Αλόννησο γιατί φοβούνταν ότι θα το ρίξειΗ δολοφονία της άτυχης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα βρετανικά ΜΜΕ, την ώρα που αναμένονται εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της Sun Online, στο οποίο ο 32χρονος πιλότος χαρακτηρίζεται «επικίνδυνος άνθρωπος».

Η βρετανική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση, επικαλούμενη αστυνομική πηγή, αναφέρεται στην επιχείρηση μεταφοράς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου από την Αλόννησο
-όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της 20χρονης Καρολάιν- στην Αθήνα.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος αρχικά μεταφέρθηκε με σκάφος από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί με αεροσκάφος στην Αθήνα.

Γιατί δεν τον μετέφεραν με ελικόπτερο από την Αλόννησο
Όπως προαναφέρθηκε, η «Sun» σημειώνει ότι τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνταν με την υπόθεση ήξεραν σε εκείνη τη φάση ότι είχαν να κάνουν με έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».«Η επιχείρηση ήταν σχεδιασμένη λεπτομερώς. Δεν θέλαμε κανένα ρίσκο. Μέσω της εμπιστοσύνης που είχαμε αναπτύξει μαζί του, ξέραμε πλέον σε αυτό το στάδιο ότι ήταν επικίνδυνος, ικανός για τα πάντα», αναφέρει η πηγή της εφημερίδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα  της «Sun», «οι αστυνομικοί φέρεται να αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον πιλότο σύζυγο της Καρολάιν Κράουτς με ελικόπτερο της αστυνομίας, επειδή ανησυχούσαν ότι μπορεί να προσπαθούσε να το ρίξει, επιχειρώντας να αυτοκτονήσει».(Visited 1 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει