Σεπ 20, 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Το τρυφερό μήνυμα του συντρόφου του, Τάιλερ, για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ

Για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την ερχόμενη Κυριακή, το αν ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αγχωμένος αλλά και για τη γνώμη του για την Ελλάδα μίλησε ο σύντροφος του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Τάιλερ Μακμπέθ.Αρχικά ο Τάιλερ απάντησε «φυσικά γιατί όχι;» στην ερώτηση αν θα ήθελε να δει την Ελλάδα συμπληρώνοντας ότι η χώρα μας «είναι υπέροχη».

Στην συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε, ότι αυτή είναι η πέμπτη φορά που βρίσκεται στη χώρα μας προσθέτοντας ότι πηγαίνει «συνεχώς» στις Σπέτσες.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 για το πώς αισθάνεται σχετικά με τη δημοσιότητα των τελευταίων ημερών, ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε «αφού είναι για καλό λόγο, είναι σπουδαίο».Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη ρωτήθηκε και για το αν ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι αγχωμένος ενόψει των εκλογών της Κυριακής και είπε «ο καθένας θα ήταν αγχωμένος για τις εκλογές αλλά θα δούμε τι θα συμβεί την Κυριακή…. Θα δούμε».

Στην τελευταία ερώτηση, για το ποιο είναι το μήνυμα για τις κάλπες της Κυριακής ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε «το μήνυμα είναι “για τον κόσμο”».Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network
Vavanta plus

Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Facebook

(Visited 56 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει