Δεκ 29, 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Eξοδος χέρι χέρι με τη σύζυγό του, μια μέρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος

Δημοσιοποιήθηκε βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να κάνει βόλτα έξω από το σπίτι του στην Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγό του και το σκύλο τους – Οι δυο τους ήταν χέρι χέρι

O Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ύστερα από τη δεύτερη μήνυση που του κατατέθηκε για τη διαρροή ροζ βίντεο στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεση της καταγγέλλουσας.

Eτσι λίγο μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ο πρώην παρουσιαστής επέστρεψε στο σπίτι του μετά από αρκετές ημέρες στα κρατητήρια.

Εκπομπή του ΑΝΤ1 παρουσίασε βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να κάνει βόλτα έξω από το σπίτι του στην Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγό του και το σκύλο τους.

Οι δυο τους ήταν χέρι χέρι.

Υπενθυμίζεται ότι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο παρουσιαστής μετά την απολογία του κρίθηκε ελεύθερος με περιορισμούς για μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει της νέας καταγγελίας.

Οπως είπε σχετικά ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, αυτή η διαδικασία θα ακολουθείται στο εξής, όποτε θα βγαίνει νέα καταγγελία στο προσκήνιο και θα υποβάλλεται στις Αρχές, κάτι που αναμένεται να γίνει αρκετές φορές στο αμέσως επόμενο διάστημα, όπως προέβλεψε ο κ. Λύτρας.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει