Απρ 04, 2022

«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης με Πετρόπουλο: «Λες ουρανομήκεις ανοησίες» – «Αν δεν ανακαλέσει, φεύγω» (vid)

O Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τα όσα είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ως «ουρανομήκεις ανοησίες» προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου της Αυγής, αλλά και του Γιώργου Παπαδάκη.

Δεν άρεσαν στον Άδωνη Γεωργιάδη τα όσα είπε ο δημοσιογράφος της Αυγής, Ανδρέας Πετρόπουλος, για τα μέτρα στήριξης, τους συνταξιούχους και την αύξηση του χρέους της χώρας, με αποτέλεσμα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων να τα χαρακτηρίσει ως «ουρανομήκεις ανοησίες». Ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον κ. Γεωργιάδη να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό, όπως άλλωστε και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, αλλά ο υπουργός Ανάπτυξης έλεγε «όχι, είναι δικαίωμά μου. Δημοκρατία δεν έχουμε;».

Όταν, δε, ο κ. Πετρόπουλος απείλησε ότι θα αποχωρήσει αν δεν ανακαλέσει την επίμαχη φράση, ο κ. Γεωργιάδης, απάντησε: «Να φύγει, θα το αντέξω».

Μετά από αρκετή ώρα τελικά ο υπουργός Ανάπτυξης χρησιμοποίησε τη λέξη «ανακρίβειες» αντί της προηγούμενης φράσεις που προκάλεσε την αντίδραση, προκειμένου να συνεχιστεί η συζήτηση.Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας Social Media:
Facebook: https://bit.ly/2tmfoeK
Youtube: https://bit.ly/2I2oDGD
Twitter: https://bit.ly/2ujU2CG(Visited 90 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει