Δεκ 10, 2020

Ψάχνετε tablet με ασυναγώνιστες επιδόσεις και τιμές;

Η αγορά ενός νέου, υπερσύγχρονου tablet με ασυναγώνιστες επιδόσεις είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Μάλιστα, η Huawei βρίσκεται εδώ για να μας βγάλει από τον κόπο της αναζήτησης και να μας προσφέρει τεχνολογική ασφάλεια σε ασυναγώνιστες τιμές με όφελος μέχρι και 60%! Εξάλλου, είναι γνωστό πως η Huawei προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, με το καλύτερο after-sales service καθώς και διαρκή προνόμια για τους καταναλωτές.

Γιατί να επιλέξεις tablet Huawei;
Εάν αναζητάτε μια συσκευή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στην τηλεργασία ή σε κάποιο  διαδικτυακό meeting, η ιδανική λύση είναι το Huawei MatePad Pro, που φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία των tablet: με μεγάλη οθόνη και πανίσχυρο επεξεργαστή, πετυχαίνει εκπληκτικές επιδόσεις, χωρίς να εξαντλεί την μπαταρία του, ενώ συνοδεύεται από γραφίδα και πληκτρολόγιο, για να μεταμορφώνεται στο λεπτό σε πλήρη φορητό υπολογιστή, για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με κορυφαίο hardware εικόνας και ήχου, για να λειτουργεί άψογα και ως συσκευή ψυχαγωγίας (ξέρετε, για εκείνες τις στιγμές χαλάρωσης).

Αν πάλι, χρειαζόσαστε μια πιο οικονομική λύση, αλλά εξίσου αποδοτικό εργαλείο, μπορείτε να προτιμήσετε το προηγμένο Tablet Huawei MatePad 10.4″ 64 GB 4G  ή το Tablet Huawei MatePad 10.4″ 64 GB WiFi Grey   με μεγάλη χωρητικότητα.

Όσο για τα παιδιά (αλλά και για εσάς τους μεγάλους) ιδιαίτερα ασυναγώνιστες είναι και οι τιμές στα MediaPad (T3, T5 και T8).  Είναι σχεδιασμένα για εύκολη και άμεση χρήση, με πλαίσιο από αλουμίνιο και εκθαμβωτική οθόνη 9,6’’ για ζωντανές εικόνες και άνετο σερφάρισμα. Δείτε ποικιλία tablet ΕΔΩ

(Visited 11 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει