Μαρ 11, 2022

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς από 10-27 Μαρτίου 2022


Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, έκανε την είσοδό του στο υδάτινο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού τον Ιχθύ στις 10 Μαρτίου 2022 .

Σε αυτή την θέση παραμείνει ως τις 17 Μαρτίου 2022

Μάθε ποια θα είναι η επιρροή του Ερμή από αυτή την θέση για το επόμενο διάστημα – από την Αθηνά Βαγενά, Αστρολόγο.

Πώς θα σε επηρεάσει η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς από 10-27 Μαρτίου 2022 ;Κριός: Εμπιστευτείτε την φωνή της διαίσθησής σας και αξιοποιήστε την δημιουργικότητά και την φαντασία σας στα επαγγελματικά σας. Καλή περίοδος για να συγχωρέσετε όποιον σας πλήγωσε αλλά και για να αναθεωρήσετε σκέψεις, απόψεις κάνοντας έναν καλό απολογισμό. Αξιοποιήστε τις στιγμές μοναχικότητας σαν μία ευκαιρία να κάνετε μία προσωπική εσωτερική ενδοσκόπηση που θα λειτουργήσει ως «κάθαρση» προκειμένου να περάσετε στην περίοδο των γενεθλίων σας! Δείξτε προσοχή στο παρασκήνιο κουτσομπολιών που υπάρχει γύρω σας.

Ταύρος: Είναι μία καλή περίοδος για να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να γίνεται περισσότερο εκφραστικοί αλλά και δημιουργικοί γεγονός που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα προσωπικά σας σχέδια. Οι φιλίες σας τονώνονται, κάνετε σχέδια μαζί με τους ανθρώπους που σας συντροφεύουν, ενώ οι ιδέες, οι προτάσεις και οι συζητήσεις σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιθυμίες σας.

Δίδυμοι: Προσπαθήστε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό στους στόχους που έχετε για την καριέρα σας και προσέξετε παραπάνω τις επιλογές σας. Είναι μία καλή εποχή για να μοιραστείτε σκέψεις και να έχετε ιδέες που αφορούν την πορεία σας, όμως αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί και συγκρατημένοι πριν πάρετε καθοριστικές αποφάσεις. Μία τυχερή επαγγελματική πρόταση να προσμένετε οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα κοντά στις 21/3). Επαγγελματικά μπερδέματα και συγχύσεις σας προκαλούν προσωρινά ένταση ή και δίλημμα για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο.Καρκίνος: Η περίοδος είναι καλή για να φιλοσοφήσετε κάποιες καταστάσεις , να εμπλουτίσετε περισσότερο τις γνώσεις σας, να λειτουργήσετε πιο εκφραστικά, να πιστέψετε πολύ παραπάνω στην εσωτερική σας φωνή και να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα για να πετύχετε στα προσωπικά σας σχέδια. Η σκέψη σας γίνεται πιο αισιόδοξη, ενώ οι επαφές γίνονται διέξοδος για να περάσετε καλά. Ευνοείται ο προγραμματισμός ενός μακρινού ταξιδιού ή ακόμα και η έναρξη εμπλουτισμού γνώσεων (πχ σεμινάρια)

Λέων: Η νέα θέση του Ερμή διεγείρει φόβους, ανασφάλειες, πάθη και λάθη .. και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να αναγνωρίσετε και να διαχειριστείτε τέτοιου είδους καταστάσεις. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας και προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σας. Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου θα έχετε μία θετική είδηση για θέμα πώλησης / ενοικίασης / δανεισμού / έξτρα εσόδου κοντά στις 21/3.

Παρθένος: Ανοίγεστε πολύ παραπάνω στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, μπαίνετε περισσότερο στην θέση του άλλου, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς και κατανοώντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ατόμων που έχετε κοντά σας. Ιδανική περίοδος για να ανοιχτείτε σε σχέσεις σας, φροντίστε μόνο να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και να μην θεωρείτε τίποτα ως αυτονόητο.Ζυγός: Αποφύγετε την αναβλητικότητα και τον ωχαδερφισμό στις καθημερινές σας υποχρεώσεις ώστε να μην υπάρξουν ασυνέπειες. Συζητήσεις που αφορούν την εργασία σας καλούν να βάλετε σε μία σειρά τις ευθύνες σας, κάτι το οποίο και θα σας είναι δύσκολο. Εξετάσεις για την φυσική κατάσταση , αποφάσεις που αφορούν δίαιτα , διατροφή είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου, χρειάζονται όμως την προσοχή σας από κάθε άποψη.

Σκορπιός: Ο Ερμής από τους Ιχθύς ξυπνά μέσα σας την ανάγκη να μοιραστείτε τα πραγματικά σας θέλω, να διασκεδάσετε περισσότερο, να εκφραστείτε μέσα από την τέχνη, να φλερτάρετε, να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας ή και με τα παιδιά σας οι γονείς. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα και τις δημιουργικές σας ιδέες.

Τοξότης: Καλείστε να επιλύσετε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια τις σχέσεις σας με το άτομο που συμβιώνετε. Δεν λείπουν οι συγχύσεις και τα μπερδέματα, θα χρειαστεί λοιπόν να δείξετε πνεύμα υποχωρητικότητας και διαλλακτικότητας, κατανοώντας ότι κάποια λόγια αυτή την περίοδο μπορούν πολύ εύκολα να παρερμηνευθούν και παρεξηγηθούν.Αιγόκερως: Πείτε ναι σε έναν πιο συναισθηματικό τρόπο σκέψης και έκφρασης, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα στενά όρια της λογικής… Με τον Ερμή στους Ιχθύς μπορείτε να αναμένετε συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις, νέες γνωριμίες… Οι εμπνεύσεις και οι ιδέες σας είναι το ατού σας αυτή την περίοδο.

Υδροχόος: Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να συζητήσετε καλύτερους οικονομικούς όρους στα επαγγελματικά σας. Έχετε την δυνατότητα να βρείτε και να διαπραγματευτείτε νέες πηγές εσόδων.Ιχθύς : Έμπνευση, εκφραστικότητα και αρκετές επαφές και επικοινωνίες θα δώσουν αυτή την περίοδο χρώμα στην καθημερινότητά σας. Θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί, κοινωνικοί, ευνοείστε για νέες γνωριμίες και μπορείτε να αξιοποιήσετε κατάλληλα τις σκέψεις και τις ιδέες σας ! Η φαντασία σας αγγίζει κόκκινο και είναι ένα χαρακτηριστικό που άλλοτε θα λειτουργήσει θετικά, θα υπάρξουν όμως και στιγμή που θα λειτουργήσει και απατηλά!

Πηγή(Visited 1.089 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει