Ιούλ 27, 2021

Πώς περνάει τον κορωνοϊό ο εμβολιασμένος Άδωνις Γεωργιάδης -Τι συμπτώματα περιέγραψεΠαρότι διπλά εμβολιασμένος, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης προσβλήθηκε από κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται και να επικοινωνεί με το γραφείο του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο iefimerida, βρισκόταν στο γραφείο του όταν ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα.

«Άρχισαν ξαφνικά να πονάνε τα κόκαλά μου, γύρω στις 17:30, χθες το απόγευμα, στο γραφείο μου, και ένιωσα μια απότομη κατάπτωση. Ζήτησα ένα θερμόμετρο από τη γραμματεία μου και είχα 37.4 πυρετό. Κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε και έφυγα αμέσως για το σπίτι μου, ώστε να μην προσβληθούν και άλλοι άνθρωποι. Ώσπου να φτάσω στο σπίτι μου, είχα 38.5 πυρετό. Έκανα το τεστ και ήμουν θετικός.»Αυτή τη στιγμή δεν έχω αναπνευστικά προβλήματα, ούτε κάποιο άλλο σύμπτωμα, μόνο ελαφριά κατάπτωση και πυρετό 38, ο οποίος πέφτει στα 37, με αντιπυρετικά.

»Δεν έχω καμία ανησυχία. Ξέρω ότι επειδή είμαι εμβολιασμένος δεν πρόκειται να πάθω πνευμονία και δεν θα πάω στο νοσοκομείο. Οι εμβολιασμένοι κολλάνε, αλλά δεν νοσούν. Γι’ αυτό πρέπει όλοι να εμβολιαστούν», αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης.

Και επειδή πολλοί μπερδεύτηκαν, γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε μπει σε καραντίνα τον Νοέμβριο του 2020, έγραψε σε νέα ανάρτησή του:«Για να μην υπάρχει παρεξήγηση, είναι η πρώτη φορά που κολλάω τον κορωνοϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός».

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε ακόμα:

Θα σε Σκίτσο Ρε!

Δημοφιλή στο Internet

Best Of Network(Visited 11 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει