Αυγ 02, 2021

Πέτρος Φιλιππίδης: Στον ίδιο θάλαμο με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης -Θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης

Στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό και για δύο απόπειρες βιασμού.Ο γνωστός ηθοποιός, που μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, βρισκόταν σε κελί καραντίνας μαζί με άλλους δύο κρατούμενους. Εκεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν μιλούσε πολύ και πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά του.

Αφού τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο Πέτρος Φιλιππίδης, πέρασε τις πύλες του τρίτου θαλάμου των φυλακών Τριπόλεως. Ο ηθοποιός θα βρίσκεται στο ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα τους χωρίζει ένα κρεβάτι. Στον θάλαμο διαμένουν ακόμη 18 κρατούμενοι.Πέτρος Φιλιππίδης: Θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης
Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέτρα για να αποφυλακιστεί. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές Τριπόλεως, εκτιμώντας ότι το περιβάλλον είναι καλό, καθώς δεν υπάρχουν εντάσεις και επεισόδια.Στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του, ο Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής μουσικής που βαραίνεται με κατηγορίες ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο και ο «παιδεραστής με το βαν» Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών. Εκεί εκτίει, τέλος, ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου».

Διαβάστε ακόμα:

Θα σε Σκίτσο Ρε!

Δημοφιλή στο Internet

Best Of NetworkBooking.com(Visited 2 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει