Ιούλ 09, 2022

Πεταλιοί: Οι ελληνικές Μαλδίβες των rich and famous

Εμπειρίκοι, Σπύρος Καρνέζης, Αλεξία Δαυίδ, Μπιλ Γκέιτς και Τζεφ Μπέζος, με ιδιοκτησίες στον ελληνικό θαλάσσιο παράδεισο

Σύμπλεγμα δέκα νησιών στην Εύβοια με εντυπωσιακά τιρκουάζ νερά, παραδεισένιες ακρογιαλιές και εντυπωσιακές βίλες συνθέτουν τις ιδιόκτητες ελληνικές Μαλδίβες τις οποίες προτιμούν μεγαλοεφοπλιστές, billionaires και χολιγουντιανοί αστέρες.“Όταν ο Κλοντ χώρισε και τα γαλλικά δικαστήρια επέτρεψαν στην πρώην σύζυγό του να κάνει χρήση του συγκεκριμένου νησιού, οι Πικάσο αποφάσισαν να το πουλήσουν» αναφέρει κάτοικος του Μαρμαρίου και γνώστης της υπόθεσης. «Τότε ήρθε σε επαφή με μεγάλα μεσιτικά γραφεία προκειμένου να γνωστοποιήσει την απόφασή του προς πώληση. Η τιμή ορίστηκε στα 7 εκατομμύρια ευρώ και εμφανίστηκαν διάφοροι επίδοξοι αγοραστές, από τον πρώην Δήμαρχο της Μόσχας, έως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας».

Στο νησί «Μικρό Πετάλι» των Πεταλιών διαθέτουν τη βίλα τους και την εκκλησία τους, τον Αγιο Νικόλαο με τους οικογενειακούς τάφους, οι Εμπειρίκοι.

Ο ίδιος, παρότι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις περιττές κοσμικότητες, προσκαλεί κραταιούς της θάλασσας από την Ελλάδα και το εξωτερικό προκειμένου να χαρούν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις υπέροχες γεύσεις των ελληνικών Μαλδίβων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πανίσχυροι επιχειρηματίες από όλο τον πλανήτη, όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο mister Amazon, έχουν έρθει σε επαφή προκειμένου να αποκτήσουν το δικό τους νησάκι στην περιοχή.

Source: Πηγή

(Visited 384 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει