Μάι 26, 2022

«ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ» σε όλη την Ευρώπη! 300.000 Ουκρανές σε «άλλα κόλπα» διαλύουν οικογένειες

Ουκρανικός ιός της απιστίας πλήττει όλη την Ευρώπη με τις εκατοντάδες χιλιάδες «προσφυγοπούλες» δίμετρες Ουκρανές καλλονές να προκαλούν «πανδημία απιστιών» με τους άντρες να διαλύουν τα σπίτια τους και να φτάνουν ακόμα και στο διαζύγιο!Το σκηνικό που έζησε η Ελλάδα την δεκαετία του ’90 με τις χιλιάδες καλλονές από Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρουμανία κλπ. που κατέκλυζαν μπαρ, κλαμπ και νυχτερινά κέντρα παντός είδους (ειδικά στην επαρχία κι «έπαιρναν τα μυαλά» στους Έλληνες παντρεμένους, ειδικά στην σεξουαλικά πεινασμένη ελληνική επαρχία, τώρα το βιώνει ολόκληρη η Ευρώπη.Από τα 6 εκατομμύρια Ουκρανών που βρήκαν την ευκαιρία να φύγουν από τη χώρα, μόλις άνοιξαν τα σύνορα της ΕΕ, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (διαμονή, μετακίνηση και μετρητά), οι 300.000 είναι νέες, μέχρι 30 ετών, όμορφες και ανύπαντρες, ενώ άλλες 500.000 υπολογίζονται οι παντρεμένες χωρίς συζύγους που βρήκαν καταφύγιο στις χώρες τις ΕΕ.Γυναίκες χωρίς ερωτικές αναστολές, λειτουργούν σαν «ιός» στις οικογένειες και τις διαλύουν. Χαρακτηριστική η περίπτωση της οικογένειας του 29χρονου Βρετανού Τόνι Γκάρνερ , ο οποίος έβαλε στην οικογένειά του, με την σύμφωνη γνώμη της γυναίκας του Λόρνα που λυπήθηκε την «Ουκρανή προσφυγοπούλα» Σοφία Καρκάρντιμ, 22 ετών.Η συνέχεια άκρως προβλεπόμενη: Ο 29χρονος ξεμυαλίστηκε, με την ομορφιά της και τα νάζια της, σύναψε άμεσα ερωτική σχέση μαζί της και εγκατέλειψε την σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά, τριών και έξι ετών αντίστοιχα.«Ο έρωτάς μας είναι αληθινός. Η γυναίκα του δεν τον ικανοποιούσε όπως έπρεπε. Αυτή φταίει», είπε η νεαρή Ουκρανή στην εφημερίδα «The Sun».

«Η ζήλια της τον έσπρωξε σε μένα. Έλεγε συνεχώς ότι κάτι έτρεχε μεταξύ μας ενώ αυτό δεν συνέβαινε. Τελικά συνέβη. Άρα αυτή φταίει», δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun»Σε χθεσινές δηλώσεις της στην εφημερίδα «The Sun», η απατημένη σύζυγος δηλώνει ότι αισθάνεται διαλυμένη όταν ο σύζυγός της αποφάσισε να την παρατήσει για χάρη της νεαρής Ουκρανής που φιλοξενούσαν.

Η ίδια πιστεύει ότι, εξαρχής η νεαρή Ουκρανή είχε βάλει στο… μάτι τον Άντονι, αποφάσισε ότι τον ήθελε και τον πήρε». «Δεν την ένοιαξε ότι κατέστρεφε μία οικογένεια», πρόσθεσε.Η Λόρνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι είχε επιφυλάξεις σχετικά με το πρόγραμμα φιλοξενίας Ουκρανών προσφύγων αλλά θεώρησε ότι ήταν το σωστό βλέποντας στην τηλεόραση τι επικρατούσε στην Ουκρανία.

Από την πλευρά του, ο Τόνι υποστηρίζει ότι νιώθει άσχημα αλλά «Δεν ήταν προγραμματισμένο να ερωτευτούμε με τη Σοφία και δεν είχαμε σκοπό να βλάψουμε κανέναν», προσθέτει.

Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Facebook
Youtube
Twitter(Visited 2.129 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει