Αυγ 18, 2023

Οι παγίδες αποσυντονίζουν την εβδομάδα 21-27 Αυγούστου προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης 

Χαοτικές μπερδεμένες και απατηλές εξελίξεις έρχονται να μας αποδιοργανώσουν την εβδομάδα 20-28 Αυγούστου!

Δες τις προβλέψεις σου από τον Κώστα Λεφάκη!

Κώστα Λεφάκη
του Κώστα Λεφάκη >Αστρολόγος

Κριός

Δεν είναι εύκολο ούτε ήρεμο το διάστημα αυτό. Προσοχή στην υγεία και μέριμνα για εργασία ή την καριέρα που διατρέχει μια περίοδο κινδύνων. Πιθανή  συναισθηματική απογοήτευση ή δυσκολία είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ κάποιοι, αγνοώντας του τι σας συμβαίνει, επιμένουν να σας παρασύρουν στην ψυχαγωγία. Θα κυλήσουν γρήγορα οι μέρες, θα υπάρξουν και κάποιες καλές στιγμές, ειδικά στα αισθηματικά σας. Αξιοποιείστε τις. Οικονομικά όμως μην είστε επιπόλαιοι και κοινωνικά μην τάζετε πολλά σε τρίτους.

Ταύρος

Νοιώθετε άβολα στην προσωπική σας ζωή. Οι οικογενειακές έγνοιες δεν σταματούν και θέλοντας ή μη εμπλέκεστε στα προβλήματα των δικών σας. Κάπου υπάρχει μια μικρή ηλιαχτίδα κι αυτή είναι η στιγμή μιας καλής φάσης στον ερωτά, που δεν έχει όμως μεγάλη χρονική διάρκεια, ή η εμφάνιση ενός φίλου που λύνει ένα πρακτικό ή υπαρξιακό σας πρόβλημα. Υπερασπίστε αυτά που αγαπάτε και αυτούς που θέλετε να είναι κοντά σας Μη χαλαρώνετε στην άμυνα και μην έχετε αυταπάτες.

 

Δίδυμοι

Ότι κι αν συμβαίνει γύρω σας, εσείς καταφέρνετε να τα φέρετε όλα εις πέρας. Σας χαρακτηρίζει τώρα το βάθος της σκέψης κι αυτό είναι προτέρημα, ακόμη και αν η ταχύτητα της αντίδρασης ή του λόγου μειώνεται. Η πολλαπλή δράση θα συνεχιστεί ενώ θέματα προσωπικά ή σχετιζόμενα με το σπίτι θα σας απασχολήσουν. Μέσα σ’ όλα, θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους να απολαύσετε τον έρωτα, τις προσωπικές σας επιθυμίες και κάποιες καλές, κοινωνικές σας συναναστροφές.

 

Καρκίνος

Δεν είναι και πολύ εύκολο αυτό το διάστημα ενώ κάποιες οικονομικές δυσκολίες τονίζουν συχνά το άγχος και την αγωνιά σας για το μέλλον. προσπαθείτε αυτή την εποχή να δημιουργήσετε μια νέα κατάσταση γύρω σας, η οποία θα σας δώσει επάρκεια δύναμης και τα μέσα να αντεπεξέλθετε στα προβλήματα της ζωής. Κάποιοι δικοί σας άνθρωποι σας βοηθούν. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τα καταφέρετε, ενώ στο μεταξύ ο ερωτικός σας σύντροφος θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει υψηλό το ηθικό σας και όχι μόνο !!

 

 

Λέων

Παρά την παρουσία της Αφροδίτης  στο ζώδιο σας, αυτή την περίοδο ομολογουμένως, τα πράγματα και οι δύσκολες συνθήκες δεν σας αφήνουν ούτε πολλά περιθώρια για αισιοδοξία ούτε το χώρο να κινηθείτε όπως εσείς ξέρετε και θέλετε. Κάντε λίγη υπομονή ακόμη και συνεχίστε να πιστεύετε σε κάποια σχέδια και σκοπούς. Το καλό και το σίγουρο θέλει υπομονή και αντοχή .Δεν θα σας λείψει η αγάπη ενός ανθρώπου και παράλληλα κάποιες πρακτικές υποθέσεις σας αρχίζουν να κινούνται καλύτερα.

 

 

Παρθένος

Είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος να δραπετεύσετε από τα προβλήματα σας κάπου όπου σας αγαπούν και θα μεριμνήσουν για σας ή από μια πρόσκαιρη αισθητή αλλαγή του τρόπου ζωής σας. Αφήστε κατά μέρος τις έγνοιες σας. Όσο και αν στεναχωρηθείτε μερικά πράγματα και καταστάσεις δεν αλλάζουν. Παρασκήνια και εκκρεμότητες συνεχίζουν να είναι οι καλοκαιρινοί εφιάλτες σας γι’ αυτό και απομακρυνθείτε από αυτά, είτε με πρόσκαιρες διακοπές είτε με ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

 

Ζυγός

Οι πλανήτες είναι φιλικοί μαζί σας αυτήν την περίοδο παρά τις  γενικότερες  αντιθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε ανταπόκριση σε οποιοδήποτε απτό και συγκεκριμένο αίτημα σας, ότι οι σχέσεις σας με τους άλλους θα διατηρηθούν σε μια ικανοποιητική κατάσταση και ότι θα αναπτύξετε υπευθυνότητα στις προσδοκίες σας από τη ζωή, αποφεύγοντας να κάνετε λάθη στην κρίση, στην επιλογή ή στις οποίες εμπορικές ή άλλες συμφωνίες καλείστε τώρα να κλείσετε.

 

 

Σκορπιός

Βρίσκεστε σε μια έντονη διάθεση ανταγωνισμού προς όλους και για όλα. Ίσως αυτή η διάθεση να μην φαίνεται εύκολα αλλά επηρεάζει αισθητά τις σκέψεις, τις πρωτοβουλίες, και τις αποφάσεις σας. Προσπαθώντας να εξασφαλίσετε μια σταθερότητα ή να καλύψετε μερικές εποχιακές σας ανάγκες, δεν τα καταφέρνετε όσο θέλετε. Και όχι γιατί δεν μπορείτε αλλά γιατί ο παράγοντας τύχης είναι μέτριος και οι καθημερινές αντιξοότητες πολλές. Όμως, χάρη στο πείσμα σας, θα πετύχετε ένα ερωτικό στόχο.

 

Τοξότης

Οι μέρες που ακολουθούν σας βοηθούν να μετακινηθείτε, να αλλάξετε εύκολα περιβάλλον, να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους. Το παράδοξο είναι ότι γίνεστε ρεαλιστές και πρακτικοί. Και αυτό φαίνεται από τη συμπεριφορά και κάποιες επιλογές. Επικοινωνιακά όπως και ερωτικά διευκολύνεστε. Οικονομικά θα έχετε μερικές δυσκολίες. Καλό είναι να αποφύγετε περιττά έξοδα και δανεισμούς ενώ επαγγελματικά ένας νέο κύμα υποχρεώσεων είναι αισθητό στον ορίζοντα.

 

Αιγόκερως

Πολλές θα είναι οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις και συχνά θα αλλάζετε γνώμη και διάθεση. Διατηρείστε όμως μια σταθερά, έστω για κάποιους από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας και κινηθείτε περισσότερο διακριτικά, είτε βρίσκεστε ακόμη σε διακοπές είτε έχετε πάρει φορά στα επιχειρηματικά σας, ακολουθώντας καινούργιες τακτικές. Όσο κι αν αδιαφορήσετε για κάποιον, ο ερωτάς ίδιος θα σας παρενοχλήσει. Το περίεργο είναι πως δεν θα διαμαρτυρηθείτε, αντίθετα θα ενδώσετε μετά από λίγο.

 

Υδροχόος

Το παιχνίδι των σχέσεων και των συνεργασιών‚ κάθε λογής, το ρυθμίζουν οι άλλοι. Αυτό γίνεται πιο αισθητό, ίσως και πιο προκλητικό σαν κατάσταση. Οι αντιδράσεις και τα λόγια δεν ωφελούν γι’ αυτό καλό είναι να προσαρμοστείτε ή να μην κάνετε φασαρία ούτε να μαλώνετε. Τα ψυχολογικά προβλήματα δεν λείπουν αυτήν την εποχή. Ωστόσο μεσολαβούν και μερικές καλές στιγμές. Η Αφροδίτη παίζει ένα ευεργετικό ρόλο, αρκεί να μην σας καταλάβουν τυχόν ιδιοτροπίες και εποχιακές υστερίες.

 

Ιχθείς

Η αντοχή είναι λίγο μειωμένη και η όλη σας κατάσταση περίεργη. Συναισθηματικά η ατμόσφαιρα δεν είναι αρεστή και κάποια γεγονότα σας ωθούν σε αναθεωρήσεις για μερικά πρόσωπα της ζωής σας. Αρκετοί έχετε επιστρέψει στην εργασία, ή έστω την σκέπτεστε πολύ. Κάποιοι άλλοι οργανώνετε σχέδια για να εφαρμόσετε σε επίπεδοπαραγωγής ή εμπορίου. Μία πρόταση θα σας βάλει σε περίσκεψη και μια ερωτική εξομολόγηση θα σας εκπλήξει.

Πηγή

(Visited 4.265 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει