Ιούλ 27, 2022

Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ δύσκολες για αυτά τα ζώδια 

Η ανταμοιβή, όμως, είναι κοντά.Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή η εβδομάδα θα είναι χαοτική για πολλούς λόγους. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν ταχύτερα από όσο όλοι περιμέναμε και η ένταση «χτυπά» κόκκινο. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τα οποία θα βιώσουν μία πολύ άσχημη εβδομάδα, μάθετε πως τα ευχάριστα είναι πολύ κοντά.

Ίσως νιώθετε περισσότερο ευέξαπτες και παρεξηγήστε με το παραμικρό αυτές τις ημέρες. Γι’ αυτό σκεφτείτε δύο φορές πριν μιλήσετε και κάνετε κάτι το οποίο ίσως μετανιώσετε αργότερα. Αποφύγετε τα γρήγορα συμπεράσματα και να θυμάστε πως η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 Ιουλίου, σας δίνει την ώθηση να ζήσετε όπως επιθυμείτε.Ταύροι, Παρθένοι και Σκορπιοί διαβάστε πώς θα εξελιχθεί η υπόλοιπη εβδομάδα για εσάς και ετοιμαστείτε για μια πολύ σημαντική ανατροπή και ανακάλυψη στη ζωή σας.

Ταύρος

Είναι κατανοητό να νιώθετε εξαντλημένες. Ο Ιούλιος ήταν αρκετά πιεστικός για εσάς με εντάσεις και άγχος. Αυτήν την εβδομάδα ίσως νιώθετε ακόμα πιο μπερδεμένες, ενώ η έντονη διαφωνία με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ή συνάδελφο δεν αποκλείεται. Ίσως ήρθε η ώρα για μια σοβαρή συζήτηση είτε σε οικογενειακό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε ήρεμο τόνο. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή προς το τέλος του μήνα, ειδικά στις 31 Ιουλίου, αφού ο Ουρανός προκαλεί ιδιαίτερες καθυστερήσεις, διακοπές, αναβολές και τελικά σε μια μεγάλη αλλαγή των σχεδίων σας. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε όσο γρηγορότερα γίνεται και αγκαλιάστε αυτήν την ανατροπή – είναι προάγγελος για κάτι πολύ θετικό.Παρθένος

Νιώθετε πως οι κοινωνικές σας δυνάμεις σας έχουν εγκαταλείψει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο Ήλιος εξακολουθεί να βρίσκεται στον 12ο οίκο σας, αυτόν της πνευματικότητας, πράγμα που σας κάνει να αισθάνεστε πιο μοναχικά και να θέλετε να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα, το υπόσεινήδητό σας προσπαθεί να σας στείλει ορισμένα μηνύματα μέσω των ονείρων σας, τα οποία καλό είναι να μην αγνοήσετε. Ακούστε το ένστικτό σας και αν νιώθετε μπερδεμένες, συναισθηματικές, ακόμα και κουρασμένες είναι επειδή το σώμα σας μειώνει την ένταση, έτσι ώστε το πνεύμα σας να καταφέρει να επεξεργαστεί όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί. Δείξτε υπομονή και αποδοχή με τον εαυτό σας.Σκορπιός

Τον εαυτό και τις σκέψεις σας αγκαλιάζετε τις τελευταίες ημέρες. Συνεχίστε να παίρνετε χρόνο για εσάς, ώστε να ανακαλύψετε τι δεν λειτουργεί στη ζωή σας. Προσπαθείτε να βάλετε το παρελθόν σας σε τάξη, ενώ θα συνειδητοποιήσετε πως οι τρόποι που προσεγγίζετε τις σχέσεις και τις καταστάσεις είναι που σας κρατά πίσω. Αφήστε πίσω την τοξικότητα και τις κακίες και προσεγγίστε τις σχέσεις με πιο ήρεμο τρόπο. Αγκαλιάστε τις υγιείς σχέσεις που αξίζετε. Αν, μάλιστα, χειριστείτε την κατάσταση πιο έξυπνα κάποια από αυτές τις σχέσεις ίσως εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Πηγή(Visited 39 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει