Φεβ 28, 2023

Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Επικοινωνία με εμπόδια και αυστηρή κριτική τα περιμένουν.

Μπορεί η Δευτέρα που πέρασε να ήταν αρκετά χαλαρή για όλους, οι επόμενες ημέρες όμως δεν θα είναι το ίδιο άνετες. Ορισμένα ζώδια θα βιώσουν δύσκολες καταστάσεις, γι’ αυτό και πρέπει να είναι προετοιμασμένα.

Ταύρος

Χρόνο για να πάρετε βαθιά ανάσα από την πιεστική καθημερινότητα πρέπει να βρείτε, ειδικά μετά τις 2/3, οπότε και η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, συναντά τον Δία στον Κριό. Πρέπει να βάλετε προτεραιότητα την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αλλά να μην αφήσετε πίσω σας εκκρεμότητες, διότι αυστηρή κριτική και εμπόδια θα βρίσκονται μπροστά σας. Ξεκαθαρίστε τα επόμενα βήματά σας, ειδικά εκείνα που αφορούν στο μέλλον σας.

Παρθένος

Μια απαιτητική περίοδος ξεκινά, η οποία ενδείκνυται για να σκεφτείτε καλύτερα τις αποφάσεις σας. Θέματα προσωπικής ζωής θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αν και η σύνοδος Ερμή με τον Κρόνο στις 2 Μαρτίου προκαλεί έντονο άγχος ειδικά για τα επαγγελματικά. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα γίνονται καλύτερ, αρκεί να ακούτε τους άλλους περισσότερο από το να μιλάτε. Θα έχετε μεγαλύτερο κέρδος.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Αφροδίτη – Δία στις 2 Μαρτίου δίνει έμφαση στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και σας καλεί να εστιάσετε στο σπίτι και τις σχέσεις σας. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει έντονα, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας διαφαίνεται μια βελτίωση στις επικοινωνίες. Αν σκέφτεστε να μάθετε κάτι καινούριο ή να διαπραγματευτείτε συμφωνίες το διάστημα είναι θετικό, αν και πρέπει να προσέχετε πολύ τις δραστηριότητές σας και τα λόγια σας.

Πηγή

(Visited 103 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει