Σεπ 26, 2021

Οδηγός πάρκαρε στο πεζοδρόμιο, μπλοκάροντας ΑΜΕΑ και έβριζε και από πάνω! (vid) 

Ένας απίθανος οδηγός στην Αθήνα, ο οποίος αφού είχε κάνει παρανομία παρκάροντας πάνω στο πεζοδρόμιο και κλείνοντας το δρόμο σε ΑΜΕΑ, άρχισε να βρίζει και από πάνω τόσο τη δημοσιογράφο που βρισκόταν επί τόπου στο πλαίσιο ρεπορτάζ όσο και τον άνθρωπο που βρισκόταν σε καροτσάκι και δεν μπορούσε να περάσει.

Ειδικότερα, το σκηνικό κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ, που έκανε ρεπορτάζ για τον «Γολγοθά» των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα.

Η δημοσιογράφος λοιπόν ακολούθησε έναν άνδρα που είναι αναγκασμένος να κινείται με αμαξίδιο και δεν άργησε να καταγράψει το πρώτο εμπόδιο, καθώς ένας οδηγός είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση του.

Ο οδηγός επέστρεψε και αντί λοιπόν να ζητήσει ένα συγγνώμη, δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Ούτε 5 λεπτάκια δεν έκανα».

Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως δεν ήταν τόσο, εκείνος εξοργίστηκε και απάντησε: «Ήταν 5. Δεν ψάχνουμε και δεν κάνουμε κίτρινη δημοσιογραφία. Ψάχνεστε για καυγά. Εσύ βρες αλλού μερακόματο κοπελιά».

Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, έκανε όπισθεν και έφυγε, κάνοντας και μία άσεμνη χειρονομία.

Μάλιστα, σαν μην έφτανε αυτό, έκανε τον κύκλο και επέστρεψε στο σημείο για να βρίσει εκνευρισμένος τη δημοσιογράφο, λέγοντας: «Άντε χε…, βρω…».

(Visited 4 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει