Σεπ 20, 2023

Ο Κασσελάκης κάλεσε τα κανάλια να προσφέρουν οικονομικά στους πληγέντες: «Θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσατε μέχρι το βράδυ»

Ζωντανά στον αέρα του Ant1 και του STAR μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης.Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έκανε έκκληση στα κανάλια που βρίσκονται έξω από το σπίτι του να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Επειδή οι εικόνες μού έχουν μείνει ανεξίτηλες και από Δομοκό και από Λάρισα, και από Βόλο και από Καρδίτσα και τις σκέφτομαι κάθε μέρα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους ομίλους στους οποίους ανήκετε, να σκεφτείτε να προσφέρετε κάτι οικονομικό στους πληγέντες γιατί το έχουν ανάγκη. Θα εκτιμούσα πολύ αν μου λέγατε μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω από τη Χαλκίδα τι έχετε αποφασίσει. Και ο όμιλός σας και οι υπόλοιποι όμιλοι που έχουν υπάρξει εδώ μπροστά στην οικία μου και με ακούνε και με παρακολουθούν».

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε τα παραπάνω λέγοντας: «ΜΚΟ κάνει ο κύριος Κασσελάκης ή κόμμα; Αν κάνει ΜΚΟ κι έχει σκοπό να μας προτρέψει όλους στον εθελοντισμό, μακάρι».

Πηγή

Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network
Vavanta plus

Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Facebook
Youtube
Twitter

(Visited 49 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει