Ιούλ 10, 2021

Ο ιερέας που έριξε το βιτριόλι εξομολόγησε τον Μπάμπη στις φυλακέςΟ Ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη φέρεται να εξομολόγησε τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη φυλακή Κορυδαλλού όπου κρατούνται.

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα στις φυλακές Κορυδαλλού στην ΣΤ’ πτέρυγα και κρατείται στο ίδιο κελί με άλλα τρία άτομα: έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που είχε συλληφθεί στα Γιάννενα, έναν υπόδικο για λαθρεμπορία και άλλον έναν που είχε συλληφθεί πρόσφατα για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τις οποιες επιβεβαιώνει και ο συνήγορος του ιερέα κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, στην ίδια πτέρυγα κρατείται και ο πρώην ιερέας που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη, ο οποίος φαίνεται πως προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του κι έχει εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του. Ανάμεσα σε αυτούς φέρεται πως είναι και ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.(Visited 4 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει