Ιούν 27, 2021

Νέες εικόνες από το δολοφόνο της Καρολάιν: Ανέκφραστος, τηλεφωνεί στους δικούς του – Στο φως η προσπάθεια συγκάλυψης
 

Ψυχρός και ήρεμος παραμένει στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράους, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, ο 33χρονος πιλότος, τελείως ανέκφραστος, μόλις έχει τελειώσει το τηλεφώνημά του από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στην ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και φαίνεται να κατεβάζει το ακουστικό και να επιστρέφει στο κελί του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τηλεφωνεί διαρκώς στους γονείς του και τον δικηγόρο του.Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, της στυγερής δολοφονίας της συζύγου του, μοιράζεται το κελί της λεγόμενης vip πτέρυγας, με ακόμα τρεις κρατούμενους (έναν σωφρονιστικό για διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές Ιωαννίνων, και δύο άλλους για λαθρεμπορία και ναρκωτικά). Το κελί του, όπως δημοσίευσε σήμερα το Mega, έχει δύο κουκέτες, ξεχωριστό μπάνιο, ψυγείο και ανεμιστήρα.

Η προσπάθεια σκηνοθεσίας και συγκάλυψης από την πλευρά του πιλότου
Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά και τις προσπάθειες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν, προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών προς τον Γεωργιανό, ο οποίος εμπλεκόταν σε άλλη ληστεία στο Πικέρμι και συνελήφθη ως ύποπτος για την υποτιθέμενη ληστεία στα Γλυκά Νερά και ανακρίθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι 4 ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, οι αστυνομικές Αρχές έψαχναν μόνο την εκδοχή της ληστείας, είχε συλληφθεί στον Έβρο ένας ποινικός από την Γεωργία, στην προσπάθεια φυγής του από την χώρα. Αυτός ο Γεωργιανός είχε συλληφθεί γιατί είχε βρεθεί DNA του σε μια ληστεία στις 7 Μαρτίου σε σπίτι στο Πικέρμι όπου διέμεναν δύο ηλικιωμένοι. Τότε, λοιπόν, είχε αναφερθεί ότι η σύλληψη είχε γίνει γιατί είχαν βρεθεί κάποιες ομοιότητες ανάμεσα στις δύο ληστείες.Ωστόσο, όπως γίνεται σήμερα γνωστό οι Αρχές εστίασαν το ενδιαφέρον τους στον Γεωργιανό διότι ο πιλότο που προσπαθούσε να παραπλανήσει μεθοδικά τις Αρχές έδωσε μεγάλες πιθανότητες τις τάξης του 70-80% να είναι αυτός υποτίθεται ο δολοφόνος της Καρολάιν που του έπεσε η μάσκα και τον είχε δει.

Ένα από τα άτομα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε υποστηρίξει πως «έμοιαζε» με τον ένα από τους δράστες της ληστείας, ήταν και ο Γεωργιανός. Και αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος που οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει στην εξέταση του συγκεκριμένου ατόμου για τη συμμετοχή του στη δολοφονία της Καρολάιν.

Πηγή(Visited 12 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει