Μάι 10, 2021

Νανά Παλαιτσάκη: «Σπάει» τη σιωπή της για τη σύλληψη Φουρθιώτη – «Έπεσα από τα σύννεφα. Μου φαίνεται βλακώδες»

Η Νανά Παλαιτσάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και έδωσε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό.

Αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο πρόβλημα που αντιμετώπισε ενώ μίλησε για την υπόθεση σύλληψης του πρώην συνεργάτη της, Μένιου Φουρθιώτη.

«Είμαι σε μια πάρα πολύ περίεργη φάση. Έχει προηγηθεί ένα δίμηνο πάρα πολύ άσχημο για μένα. Αρρώστησα. Είχα επιπλοκή. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με ένα οξύτατο πόνο στο στήθος. Πρέπει να ξαναμπώ στο νοσοκομείο για να δούνε πάλι τις τιμές της καρδιάς. Έπρεπε να πάψω οποιαδήποτε δραστηριότητα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο παραιτήθηκα από όλα. Ο κόσμος πάντα έχει κάτι να πει» δήλωσε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη

Νανά Παλαιτσάκη – Τι είπε για τον Μένιο Φουρθιώτη
«Εγώ συνεργάστηκα ούτε τρεις μήνες με τον Μένιο. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχω ούτε νοσοκομειακή κάλυψη. Για να μπαίνω κάθε δυο μήνες στο νοσοκομείο πρέπει να υπάρχει ο φορέας μας ο δημοσιογραφικός και να καλύπτει τα έξοδα. Τον Δεκέμβριο μου είπαν να πάω σε μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο και ότι ίσως έβγαινε και μια εφημερίδα. Δεν ρωτάει ο κόσμος πώς πληρώνεις το νοίκι. Είχα πιεστεί πάρα πολύ γιατί έβγαινε και η εφημερίδα. Αφόρητα είχα πιεστεί.

Είμαι άνεργη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Εγώ είχα παραιτηθεί πριν προφυλακιστεί. Εμένα μου είχε κάνει πρόσληψη η εταιρεία του καναλιού. Οι άνθρωποι από το κανάλι μου πρότειναν να μη φύγω. Δεν έχει καμία σχέση η πρόσληψή μου στο κανάλι με τον Μένιο Φουρθιώτη. Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα για τις ταυτότητες τις ΕΣΗΕΑ και μετά έπεσα από τα σύννεφα με τα τελευταία γεγονότα. Μου φαίνεται έως και βλακώδες. Υπάρχει μια συμπαντική νομοτέλεια. Η ύβρις, η άτις, η νέμεσις και η τίσις»» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε η Νανά Παλαιτσάκη στο βίντεο που ακολουθεί:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει