Δεκ 16, 2021

«Μην περιμένεις…»: Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μπροστά στις κάμερες (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξω από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης ο τηλεοπτικός φακός συνάντησε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο οποίος με δημόσια δήλωσή του παραδέχτηκε ότι διέρρευσε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του.

Ο ρεπόρτερ του TLive εντόπισε τον πρώην παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα τη στιγμή που έβγαιναν μαζί με τη σύζυγό του από το σπίτι τους.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται το νιόπαντρο ζευγάρι που κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού στη γυναίκα του.

Λίγο πριν μπει και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο όχημα είπε στον δημοσιογράφο “μην περιμένεις, δεν θέλω να πω τίποτα, ουδέν σχόλιο”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προχθές η γυναίκα που έχει καταγγείλλει τον Παναγιωτόπουλο δήλωσε στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ότι είχε έρθει σε επικοινωνία με τη σύζυγό του πριν παντρευτούν και τις είχε αποκαλύψει τις πράξεις του.

“Σχετικά με την πληροφορία που είχατε και μου μεταφέρατε, οφείλω να επιβεβαιώσω πως είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας, σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν παρουσία και του ίδιου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν” ανέφερε σε δήλωσή της.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει