Αυγ 11, 2021

Μετά τη συγνώμη του Πρωθυπουργού και η Ιωάννα Τούνη ζήτησε συγνώμη

Ιωάννα Τούνη: «Μόνη» στα γενέθλιά της μετά το κύμα αρνητικών σχολίων, η συγγνώμη και η δημόσια εξομολόγηση

H Ιωάννα Τούνη έγινε 28 χρονών χτες 10 Αυγούστου,. Το μοντέλο και influencer, που πρόσφατα δέχτηκε κύμα αρνητικών σχολίων για την ανάρτηση που έκανε για τα ταβερνάκια στους Παξούς, επέλεξε να τα περάσει «αθόρυβα». Μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη που εξαφανίστηκε από το Instagram.

Όπως εξομολογήθηκε μέσα από τέσσερα stories στον προσωπικό της λογαριασμό, προτίμησε να βρίσκεται με 5-6 αγαπημένους της ανθρώπους, ενώ παράλληλα έκανε και τον απολογισμό της.

«Χθες λοιπόν έγινα 28. Συγγνώμη που χάθηκα και δεν σας δείχνω τι κάνω. Προτίμησα να μην ανεβάσω κάτι, όπως κάνω τις τελευταίες ημέρες, σεβόμενη την τραγική κατάσταση στη χώρα μας.

Πέρασα τα γενέθλιά μου ήσυχα και όμορφα με 5-6 αγαπημένους μου ανθρώπους. Χαλκιδική για μπάνιο. Φυσικά δεν θα έλειπε η “τούρτα-έκπληξη” από τις κολλητές μου, που πλέον έχει γίνει κάτι σαν παράδοση γενεθλίων.

Σκεφτόμουν ποιοι είναι δίπλα μου τέτοια μέρα και συνειδητοποιώ πως χρόνο με τον χρόνο μικραίνει ο “κύκλος των αγαπημένων”… Οι πολλοί έρχονται για να πάρουν… Να πάρουν φήμη; Follows και likes; Πρώτα τραπέζια και highλίκια; Χρήματα; Δεν ξέρω πια… Τα έχω δει όλα! Και έπειτα φεύγουν -λίγο άδοξα. Δεν με στενοχωρεί πλέον. Ίσως να με ανακουφίζει κάπως αυτό το ξεκαθάρισμα. Λίγοι και καλοί λοιπόν…

Ευχαριστώ άπειρα για τις όμορφες ευχές και την αγάπη σας. Κάθε ευτυχία σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, αλλά σας αγαπώ»

Δες τις αναρτήσεις:

 

 

 Διαβάστε ακόμα:

Θα σε Σκίτσο Ρε!

Δημοφιλή στο Internet

Best Of NetworkBooking.com(Visited 2 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει