Μάι 27, 2022

Καβγάς on air για Καιρίδη και Αλεξιάδη, αποχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -«Ζήλεψε τη δόξα των φασιστοειδών» 

Την αποχώρηση του βουλευτή και πρώην αναπληρωτή υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη, προκάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης.

Την αποχώρηση του βουλευτή και πρώην αναπληρωτή υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη, προκάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης.


Η έντονη αντιπαράθεσή τους έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ENTER στην TV100. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα χθεσινά επεισόδια στο ΑΠΘ στα οποία τραυματίστηκε ένας φοιτητής, καθώς φοιτητικές παρατάξεις διαμαρτύρονταν για την παρουσία των αστυνομικών στο Πανεπιστήμιο.

Η φράση του Καιρίδη που προκάλεσε την αποχώρηση του Αλεξιάδη

Τα… αίματα άναψαν για τα καλά, όταν ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος κατηγόρησε τον Τρύφωνα Αλεξιάδη ότι «ζήλεψε τη δόξα των φασιστοειδών και των Χρυσαυγιτών» οι οποίοι τα έβαλαν μαζί του, όπως είπε.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξεκαθάρισε, ότι αν δεν ανακαλέσει ο κ. Καιρίδης, θα αποχωρήσει από την εκπομπή. Ο παρουσιαστής Δημήτρης Βενιέρης κάλεσε τον βουλευτή της ΝΔ να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό, κάτι που ο κ. Καιρίδης δεν έκανε, λέγοντας ότι πρόκειται για «πολιτικό σχολιασμό».

«Να τον χαίρεστε τον κύριο Καιρίδη. Ο νέος πολιτικός λόγος», είπε με την σειρά του ο κ. Αλεξιάδης και έκλεισε την κάμερά του.

Source: Καβγάς on air για Καιρίδη και Αλεξιάδη

 
Διαβάστε ακόμα:
Θα σε Σκίτσο Ρε!
Δημοφιλή στο Internet
Best Of Network

Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Facebook
Youtube
Twitter

(Visited 14 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει