Σεπ 13, 2022

Καβγάς Γεωργιάδη-Φίλη on air: «Ντροπή σου, ορντινάντσα του Πούτιν» [βίντεο] 

Ανέβηκαν οι τόνοι στον τηλεοπτικό αέρα του Open σήμερα το πρωί ανάμεσα στον υπ. Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Νίκο Φίλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε συζήτηση για το θέμα των παρακολουθήσεων ο κ. Φίλης μίλησε για «κάμψη της Δημοκρατίας». Αυτή η φράση του προκάλεσε την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος έριξε στο τραπέζι υβριστικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού που προβλήθηκε στο πρόσφατο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας σας, να υβρίζεται ο πρωθυπουργός και εσείς να γελάτε σαν χάνοι, ντροπή σας κύριε», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στα υβριστικά συνθήματα μέσω… Πούτιν που σχολιάστηκαν στο φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν, ντροπή σου. Κάθισε ολόκληρη νεολαία κόμματος και έβαλε τον Πούτιν να υβρίζει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο υπουργός.

«Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να καταλήγει: «Θα τα πούμε στην κάλπη. Άντε πήγαινε πάρε κάνα καφέ στο Πούτιν που θα μας μιλήσεις για κάμψη της Δημοκρατίας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο μετά το 24:00′

ΠΗΓΗ

(Visited 10 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει