Νοέ 02, 2021

Κατερίνα Καινούργιου – Γρηγόρης Πετράκος: Άγρια κόντρα on air – “Γιατί δεν ασχολείσαι με τη δουλειά σου;”

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης ο Γρηγόρης Πετράκος. Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ της παρουσιάστριας και του τραγουδιστή , όταν συζήτησαν το ζήτημα των εμβολιασμών και του κορονοϊού.Κατερίνα Καινούργιου και Γρηγόρης Πετράκος έδειξαν να διαφωνούν, με τον γνωστό τραγουδιστή να λέει on air: “Είναι ένα παραμύθι που μας έχουν περάσει. Η μάσκα είναι άχρηστη. Είναι χρήσιμη μόνο στα χειρουργεία από υγειονομικούς και όταν έρθεις σε επαφή με έναν άρρωστο σε κλειστό χώρο.”Η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Πετράκο και σχολιάζοντας τα όσα υποστηρίζει για τον κορονοϊό είπε μεταξύ άλλων: “Δεν μπορούμε να ακούμε απόψεις από έναν πολύ αξιόλογο συνθέτη-τραγουδιστή.”“Δεν τις ακούτε από εμένα.” υπογράμμισε ο φιλοξενούμενος της εκπομπής. ” Εγώ μεταφέρω μελέτες επιστημόνων…”, πρόσθεσε.

Η διαφωνία που είχαν Κατερίνα Καινούργιου και Γρηγόρης Πετράκος
“Πιστεύεις ότι εγώ θέλω να πεθάνει ο κόσμος; Ο κόσμος που δεν εμβολιάζεται, γιατί δεν εμβολιάζεται;” ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος, θέτοντας στη παρουσιάστρια το ερώτημα.“Γιατί δυστυχώς έχουν τις δικές σου απόψεις”, υποστήριξε η Κατερίνα Καινούργιου, εκφράζοντας τη διαφωνία της.

” Υπάρχει μόνο ένας λόγος που οι άνθρωποι δεν εμβολιάζονται. Επειδή φοβούνται. Φοβούνται, γιατί ακούν ένα κάρο παρενέργειες. Επειδή δεν έχουν γίνει τα 5-10 χρόνια…”, είπε ο Γρηγόρης Πετράκος με την Κατερίνα Καινούργιου αμέσως να παίρνει τον λόγο: “Ποιες είναι οι παρενέργειες; Από εσένα τις ακούνε! Και από κάποιους σαν και εσένα!”“Δεν είμαι αρνητής, το έχω πει χίλιες φορές. Πλέον αν ξαναδώ μεγάλο τίτλο ‘Aντιεμβολιαστής, αρνητής, ή ψεκασμένος’ θα γίνουν αγωγές στα αντίστοιχα σάιτ και τα έσοδα θα πάνε στους σεισμόπληκτους και τους πυρόπληκτους. Δεν είναι συνωμοσία, είναι πραγματικότητα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής.“Γιατί δεν σταματάς να ασχολείσαι με τις αναρτήσεις σου και να κάνεις την δουλειά σου. Η δουλειά σου είναι η μουσική σου, οι συνθέσεις σου…;” είπε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον τραγουδιστή, ο οποίος διευκρίνισε ότι η δουλειά του πέρα από τη μουσική είναι και η πολιτική πλέον.

Πηγή(Visited 23 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει