Ιούν 29, 2023

Ιούλιος 2023 Μήνας Μοιραίων Αλλαγών προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης! Δες το ζώδιο σου 

Κώστα Λεφάκη
του Κώστα Λεφάκη >Αστρολόγος
  

 Δες τις μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου από τον Κώστα Λεφάκη και παρακολούθησε το βίντεο με τις καλοκαιρινές προβλέψεις που ετοίμασε για σένα! 
 
 

 

Κριός

Ο μήνας είναι σημαντικός για τις πρωτοβουλίες που βάζουν σε μια καλύτερη τάξη οικογένεια και εργασία. Τα αισθηματικά σας είναι πιο ευχάριστα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, ενώ σας δίνονται ευκαιρίες να απαλλαγείτε από δύσκολες καταστάσεις ή να κάνετε ένα καινούριο άνοιγμα στη ζωή σας όσοι είστε μόνοι. Όλη η γκάμα των σχέσεων σας μπαίνει σε νέα φάση. Επιλέξτε σωστά αυτήν τη φορά και απολαύστε το καλοκαίρι που σας αφορά. Οικονομικά, αξιοποιήστε ευκαιρίες. Εσείς που τα καταφέρατε με ένα μεγάλο χρέος, μάθατε τώρα ποιους να εμπιστεύεστε και ποιους όχι.

  

Ταύρος

Ο Δίας διανύει το ζώδιό σας και βοηθά να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα και τις ευκαιρίες που θα έχετε για να βρείτε λύσεις στα οικονομικά. Οι συναντήσεις και οι γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να σας ενθαρρύνουν να πλησιάσετε τους στόχους σας. Η εργασία σας έχει μεγαλύτερη τύχη ενώ η κοινωνική σας ζωή ανοίγει καινούριους ορίζοντες. Προσπαθήστε να φανείτε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των άλλων στα επαγγελματικά και αν χρειαστεί κάντε μερικές θυσίες προκειμένου να φέρετε εις πέρας ένα δύσκολο έργο, το οποίο θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και κύρος.
 

Δίδυμοι

Το πρώτο δεκαήμερο εστιάστε στην επικοινωνία και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Από τις 11 ο Ερμής ακολουθεί την Αφροδίτη στον Λέοντα και ο χρόνος αποκτά άλλη διάσταση καθώς δεν είστε μόνο δημιουργικοί αλλά και αποτελεσματικοί. Εστιάστε στον εαυτό και στις ανάγκες σας, βρείτε διέξοδο σε θέματα που σας ταλαιπώρησαν και αφήστε χώρο για διασκέδαση και ερωτική επικοινωνία. Όσοι σκοπεύετε σε νέα ξεκινήματα φανείτε τολμηροί και οργανωτικοί. Το καλοκαίρι αυτό θα χαρίσει χαρά στους νεότερους, ενώ στους παλαιότερους θα θυμίσει παλαιότερες, καλές εποχές!
 

Καρκίνος

Ο μήνας των γενεθλίων σας, κυλά ευχάριστα και ανανεωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, απαλλαγείτε από φόβους και συστολές και προχωρήστε ακάθεκτοι. Οικονομικά θα χρειαστεί να αξιολογήσετε προτάσεις, ή να δημιουργήσετε εσείς το περιβάλλον στο οποίο θα αποδώσει μια σχετική επιδίωξή σας.  Μετά τις 10 του μήνα φαίνεται να προκύπτουν τονωτικές ειδήσεις σε ενέργειες που είχαν μείνει στάσιμες. Συνειδητοποιείτε τε ότι από τώρα αρχίζει μια καλύτερη εποχή ή μια περίοδος με λιγότερες αντιξοότητες. Συναισθηματικά οι επιτυχίες θα είναι πιο αισθητές στους χώρους που κινείστε, ή στις διακοπές σας.
 

Λέων

Διανύετε μια περίοδο ευχάριστων εξελίξεων και τολμηρών πράξεων. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αυξάνει τη γοητεία σας, ενώ ο Άρης μέχρι τις 10 σας προφυλάσσει από κακοτοπιές. Η είσοδός του στην Παρθένο στις 11 σημαίνει καλή σχέση με το χρήμα και σωστές κινήσεις που καλύπτουν υποχρεώσεις. Την ίδια μέρα υποδέχεστε και τον Ερμή ο οποίος σας ευνοεί επικοινωνιακά, ενώ σας βοηθά να ταξιδέψετε και να διασκεδάσετε. Οι μεγάλες παρέες είναι το φόρτε σας, ενώ στις προσωπικές σας στιγμές, ο ερωτισμός είναι έντονος και ποικίλος.
 

Παρθένος

Ο Άρης περνά στο ζώδιό σας στις 11 και σας βοηθά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, αλλά και να αποσοβήσετε αδικίες. Η κίνηση και τα ενδιαφέροντα συνεχίζουν να είναι αρκετά. Ερμής και Αφροδίτη στον Λέοντα συνηγορούν υπέρ σας, βελτιώνουν την υγεία σας και αυξάνουν την πειθώ σας. Αντιλαμβάνεστε εύκολα σκοπιμότητες και έτσι παραμένετε ασφαλείς. Ο Ιούλιος θεωρείται καλός μήνας διακοπών, ή ακόμα και σύντομων αποδράσεων, συνεπώς, μη διστάζετε να ταξιδέψετε, να αυξήσετε το χρόνο που διαθέτετε για τον εαυτό σας και να εισπράξετε το όποιο αντίτιμο της επιτυχίας σας.
 

Ζυγός

Σημαντικός ο Ιούλιος για την υλοποίηση σχεδίων και για την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Ο άξονας της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής μπαίνει σε μια νέα δημιουργική δραστηριότητα η οποία θα σας φέρει νέες ευθύνες και έξοδα, τα οποία όμως θα έχουν ωφέλιμο αντίκρισμα.  Η Αφροδίτη στον Λέοντα αυξάνει την ερωτική διάθεση, τη γοητεία και την σχετική ικανοποίηση. Κάποιοι όμως θα χρειαστεί να πάτε αντίθετα με το ρεύμα για να υπερασπιστείτε τη σχέση σας, παλιά ή καινούρια. Όσο δύσκολο και αν φαντάζει κάτι τέτοιο, είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τα καταφέρετε!

Σκορπιός

Ο Δίας στον Ταύρο υπερασπίζεται τα πρακτικά σας ζητήματα. Σας βοηθά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και σας δικαιώνει στους αγώνες που έχετε ξεκινήσει από το παρελθόν. Βοηθά επίσης στα οικονομικά, με πιο αργούς ρυθμούς μεν, αλλά με πιο στέρεα αποτελέσματα δε. Το ένστικτό σας είναι αλάθητο όπου και όποτε το χρειαστείτε, επομένως βαδίζετε άφοβα. Αισθηματικά, δεν πειράζει που δεν έχετε τον έλεγχο, από τη στιγμή που ο άνθρωπος που σας αφορά φροντίζει και καλύπτει τις επιθυμίες σας. Όσο και αν δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, αυτόν τον μήνα δεν θα τις αποφύγετε!
 

Τοξότης

Εναλλαγές φέρνει ο Ιούλιος με επαγγελματικές εντάσεις το πρώτο δεκαήμερο και την ανάγκη δράσης και λήψης αποφάσεων. Υπερασπιστείτε το συμφέρον σας με διπλωματία και αποφασιστικότητα. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον Λέοντα και ευνοεί τα αισθηματικά, αλλά και τα οικονομικά σας. Ο Άρης περνά στην Παρθένο και φέρνει μια επιφανειακή ηρεμία στο περιβάλλον. Η στάση που θα κρατήσετε περαιτέρω εξαρτάται από το πόσο ευαίσθητες χορδές σας άγγιξαν τα γεγονότα που προηγήθηκαν. Οι περισσότεροι Τοξότες όμως έλκεστε από τη χαρά του καλοκαιριού και γι αυτό, ξεχνάτε εύκολα τα δύσκολα.

 

Αιγόκερως

Φανείτε προσεκτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις και στις κάθε λογής επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά και οι ανατροπές δεν θα λείψουν. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα λιτότητας στα έξοδα παράστασης και διαβίωσης και αποφύγετε δάνεια και οικονομικές εξαρτήσεις που δεν είναι τόσο αναγκαίες. Η οικογένεια θα σας στηρίξει όπου υπάρχει ανάγκη. Επίσης προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και ψύχραιμοι με όλους εκείνους που απροσδόκητα, αρκετές στιγμές θα σας ταράξουν. Ο Δίας στον Ταύρο μεριμνά για ό, τι χρήσιμο θα εμφανιστεί και θα παραμείνει στη ζωή σας για αρκετό καιρό. Οι διακοπές φαίνεται να έχουν
 

Υδροχόος

Οι πρώτες δέκα μέρες του Ιουλίου σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στα επαγγελματικά σας και ορισμένους από εσάς, να ανοίξετε νέους επιχειρηματικούς δρόμους. Από τις 11 και μετά λήγουν κάποιες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις απέναντι σε τρίτους, ή σε άτομα της οικογένειας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα επιδρά θετικά στα αισθηματικά σας, αν και πρέπει να ξεφύγετε από κάποιους περιορισμούς που είχατε θέσει εσείς για να αισθάνεστε πιο ασφαλείς. Διακοπές, ταξίδια και μετακινήσεις ενδείκνυνται για το δεύτερο μισό του μήνα. Κάποιοι όμως θα αναγκαστείτε να αλλάξετε κάπως το πρόγραμμά σας, επιλέγοντας μια καλύτερη πρόταση.

 

Ιχθείς

Ο Ιούλιος θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να απαλλαγείτε από μικρές ευθύνες που επηρέασαν τον ψυχισμό σας. Ο Δίας από τον Ταύρο οργανώνει καλύτερα το πρόγραμμά σας, ενώ ο Άρης από την Παρθένο συντηρεί μια κατάσταση που σας ταιριάζει. Κάποιες συμπτώσεις σας επιτρέπουν να είστε περισσότερο αισιόδοξοι. Οι διακοπές θα σας προσφέρουν την πολυπόθητη ανανέωση και ψυχαγωγία. Αισθηματικά μη φοβηθείτε τις προκλήσεις, αλλά ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς ψάχνετε. Μια πρόταση θα σας δελεάσει και καλό θα ήταν να ανταποκριθείτε και να δοκιμάσετε στην πράξη τις θεωρίες σας.

 

Πηγή

(Visited 8.263 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει