Φεβ 01, 2024

Η ανατρεπτική εβδομάδα 5-11 Φεβρουαρίου Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Δες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τις 5-11 Φεβρουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη.

Έρχεται Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Κριός

Ενδιαφέρουσα επαγγελματικά και πρακτικά θα είναι για σας η εβδομάδα αυτή του Φεβρουαρίου, και κυρίως το ξεκίνημά της, από πολλές απόψεις. Βρίσκετε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας, λύνετε θέματα που καθυστέρησαν την πρόοδό σας και τα βρίσκετε εκεί που υπήρχαν νομικές διαφορές. Αισθηματικά θα βοηθηθείτε από τη γοητεία σας αξιοποιώντας ευ-καιρίες, κάνοντας εύστοχες παρατηρήσεις, αναζητώντας απρόσμενους συνδυασμούς, διαπιστώνοντας τη ροή της φύσης – της δικής σας και των πραγμάτων – κάτω από τις πιο απίθανες συγκυρίες.

 

Ταύρος

Στα ερωτικά σας υπάρχει αρκετά μεγάλη βελτίωση αυτές τις μέρες. Εκτός από το γεγονός ότι η γοητεία σας φαίνεται αυξημένη γενικά, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει δείχνει μία πιο… ισορροπημένη συμπεριφορά, πράγμα που σημαίνει ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι. Οι μακρόχρονες σχέσεις περνούν μια φάση ανανέωσης, γεγονός που σας χαροποιεί ιδιαίτερα και απαντά στις τυχόν αμφιβολίες σας. Επαγγελματικά θα έχετε τη βοήθεια που χρειάζεστε αρκεί, πρώτον να είστε καλά προετοιμασμένοι και δεύτερον αρκετά τολμηροί. Η τύχη θα κάνει την πιο αναπάντεχη διαδρομή!

 

Δίδυμοι

Η καινούργια εβδομάδα είναι περισσότερο τυχερή στον ερωτικό τομέα από την προηγούμενη αλλά θα σας βάλει συχνά σε διλήμματα. Ένα νέο ξεκίνημα με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή τυχόν έχετε δίπλα σας, απαιτεί μία άμεση και αποφασιστική αντιμετώπιση που θα οδηγήσει στη διάλυση όλων των εκκρεμοτήτων που θυμίζουν άσχημες στιγμές του παρελθόντος. Πιο τυχερή και αποδοτική επίσης είναι η εβδομάδα στα οικονομικά σας καθώς ενισχύεται με κάποιο τρόπο το εισόδημα, ή καλύπτετε κάποια σχετική σας ανάγκη. Οι γονείς θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες κάποιου παιδιού.

 

Καρκίνος

Τα αισθηματικά σας θα είναι στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο στήνουν ένα σκηνικό αναμετρήσεων και θα πρέπει να υπολογίσετε σωστά τις κινήσεις σας. Μην απογοητεύεστε αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως θέλετε, καθώς στην πορεία τα πράγματα θα διορθωθούν, ή θα τοποθετηθούν στη σωστή τους βάση. Στους υπόλοιπους τομείς οι μέρες θα είναι χειριστικές στις συναλλαγές σας, κουραστικές στα επαγγελματικά σας και αρκετά αβέβαιες ως προς την εξέλιξη μιας σοβαρής, νομικής σας υπόθεσης. Μην εκτίθεστε σε κανέναν τομέα και παραμείνετε ψύχραιμοι.

 

Λέων

Στον αισθηματικό τομέα εξακολουθεί να επικρατεί αρκετή ασάφεια αυτές τις μέρες του μήνα. Οι περισσότεροι είστε ερωτευμένοι αλλά με δικό σας εγκεφαλικό και ρομαντικό τρόπο. Αν παρόλα αυτά θεωρήσετε μία ιστορία τελειωμένη φανείτε ψύχραιμοι και πρακτικοί και μην διστάζετε να απομακρυνθείτε, αν οι περιπλοκές που παρουσιάζει δείχνουν πως είναι αδύνατο να προχωρήσει. Ο κοινωνικός σας περίγυρος δείχνει να εκτιμά ιδιαίτερα την τόλμη και την αποφασιστικότητά σας, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες και στην κατεύθυνση που δίνετε για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

 

Παρθένος

Κατάλληλες μέρες για αντικαταστάσεις και αναπροσαρμογές τόσο συναισθηματικές όσο και ερωτικές. Ότι σας προβληματίζει μπορεί να πάρει μια πιο ευέλικτη μορφή. Να θυμάστε ότι η Νέα Σελήνη φέρνει και νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές και νέα πρόσωπα στο περιβάλλον σας. Μην βιάζεστε όμως να πάρετε μία θέση αν δεν είστε βέβαιοι για τις πραγματικές σας επιθυμίες. Επαγγελματικά, όσοι βρίσκεστε σε νέα θέση, δείξτε αποφασιστικότητα και ικανότητα. Οι πρώτες εντυπώσεις ευνοούν τις επιδιώξεις σας, αν συνδυάζονται και με ένα καλό υπόβαθρο.

 

Ζυγός

Αρκετά θετικό προβλέπεται το διάστημα αυτό στην ερωτική σας ζωή αλλά και αρκετά ριψοκίνδυνο για τους πιο τολμηρούς της ερωτικής πρωτοβουλίας. Μην βιάζεστε παρόλα αυτά να εκτεθείτε στα ερωτικά σας και ίσως θα ήταν αναγκαίο να μείνετε λίγο μόνοι με τον σύντροφο σας και να εκμεταλλευτείτε την αυριανή μέρα των ερωτευμένων. Μερικοί όμως θα κάνετε μία εντυπωσιακή γνωριμία. Η οικογένεια από την άλλη θα απορροφήσει αρκετό χρόνο από τις άλλες σας δραστηριότητες. Φανείτε συγκαταβατικοί στις ανάγκες των άλλων, χωρίς όμως να παραμελείτε τις δικές σας. Είναι καιρός να βρεθεί η χρυσή τομή της ισορροπίας.

 

Σκορπιός

Αισθηματικά είναι καλή η εποχή αλλά δεν θα λείψουν μερικές αντιθέσεις και διαφωνίες. Αποφύγετε ρήξη σε μία σχέση που σας αφορά ακόμη. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια νότα ανανέωσης στην καθημερινότητα αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Οι καλλιτέχνες και όσοι ασχολείστε με ανθρωπιστικά επαγγέλματα θα έχετε επιτυχία στις επιδιώξεις και στις δραστηριότητές σας. Οικονομικά δεν έχετε λόγο ανησυχίας, αλλά αποφύγετε να εκτεθείτε περισσότερο. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλή προετοιμασία, ιδιαίτερα αν γίνονται για επαγγελματικούς λόγους.

 

Τοξότης

Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντός σας αυτήν την εβδομάδα, καθώς υπάρχουν καλές προοπτικές στο προσκήνιο. Όσοι όμως είστε ακόμη εγκλωβισμένοι σε κάποιες υποχρεώσεις φροντίστε να τις τακτοποιήσετε και να ξεφύγετε από αγκυλώσεις. Αισθηματικά ευνοείστε οι ελεύθεροι να κάνετε κινήσεις προς τον ερωτικό σας στόχο, αλλά φροντίστε να έχετε τακτ και αυτοπεποίθηση. Η δειλία των άλλων σε αυτόν τον τομέα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνατε λάθος επιλογή. Μην απογοητεύεστε αλλά οπλιστείτε με υπομονή και κατανόηση!

 

Αιγόκερως

Περιπετειώδεις και αρκετά αισθαντικές προβλέπονται αυτές οι μέρες για τους περισσότερους από εσάς. Μία περιστασιακή σχέση θα τονίσει το ηθικό σας. Αν ξεπεράσετε το σχολαστικισμό σας γύρω από τα ερωτικά και κάνετε περισσότερη ουσιαστική δουλειά αντί για άκαρπες λογομαχίες τότε και εσείς θα νοιώσετε καλύτερα και ο σύντροφος σας θα μείνει ικανοποιημένος. Οικονομικά θα έχετε βοήθεια από πηγές που δεν υπολογίζετε, ή από μια παρότρυνση που θα σας γίνει από κάποιον ειδικό. Ένα μικρό θέμα υγείας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει αναπάντεχα και να αλλάξει για λίγο τα προγράμματά σας.

 

Yδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας είναι άγγελος αισιοδοξίας και βελτίωσης των επιδιώξεών σας. Προβάλλετε τις ικανότητες, τα ταλέντα και τις ιδιότητές σας σε ένα σωστά επιλεγμένο κοινό και θα βγείτε κερδισμένοι. Ένας άνεμος ανανέωσης επιδρά καταλυτικά στην καθημερινότητά σαςκαι αυτό σημαίνει καλύτερη διάθεση σε όλους τους τομείς. Επαγγελματικά συνεχίστε τις προσπάθειες που καταβάλετε και μην ξεφεύγετε από ότι θεωρείται μια δοκιμασμένη και αποδοτική τακτική. Ο Πλούτωνας και ο Ήλιος στο ζώδιό σας ενισχύουν κάθε σας προσπάθεια, τονώνουν αποτελεσματικά και έμπρακτα το ηθικό σας.

 

Ιχθείς

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Σκεφτείτε λογικά για κάποια θέματα της καθημερινότητας και αποφασίστε κατάλληλα. Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής δίνει άλλη διάσταση στις επιθυμίες σας, αλλά μην αφήνετε τη φαντασία να σας παρασύρει σε κάτι ανέφικτο. Οικονομικά παραμείνετε συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, αν και κάποια έξοδα κρίνονται απαραίτητα. Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος ασχολούνται με δικά τους θέματα και αυτό δυσκολεύει τη μεταξύ σας συνεννόηση. Ασχοληθείτε με ότι νομίζετε ότι μπορεί να φέρει αποτελέσματα και τακτοποιήστε τη σκέψη σας. Αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να διορθώσετε μια παρεξήγηση με φίλους.

Πηγή

(Visited 3.823 times, 1 visits today)
Πρόσφατο άρθρο

Φωτιά Τώρα...

Μπορεί επίσης να σας αρέσει