Σεπ 05, 2022

Η Αφροδίτη στην Παρθένο: Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 28/9/22; 

Δες πως θα επηρεάσει την Ερωτική Ζωή των Ζωδίων, στο άρθρο της Ανδριάννας Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Μία περίοδος ομορφιάς! Ευκαιρία για ανανέωση εμφάνισης και έναρξη διατροφής και για τα 3 δεκαήμερο! Προσοχή μόνο το 2ο και το 3ο δεκαήμερο, που πρέπει να αποφύγουν έρωτες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!
Βαθμολογία
:7


ΤΑΥΡΟΣ
Κατακτήσεις, επιτυχίες, καλοπέραση, διασκέδαση, πάθος, λάμψη, ρομαντισμός και είσαι σίγουρα πρωταγωνιστής, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! 2ο δεκαήμερο, μακριά από καυγάδες, ενώ εσύ του 3ου δεκαημέρου, πρέπει άμεσα να χαμηλώσεις προσδοκίες!
Βαθμολογία
:10

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το παρελθόν επιστρέφει για τους ελεύθερους, ενώ οι δεσμευμένοι απολαμβάνουν τρυφερές στιγμές, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκουν! Ωστόσο, το 2ο δεκαήμερο, πρέπει να αποφύγει γκρίνια και ξεσπάσματα! Επιπλέον, το 3ο δεκαήμερο, παρασύρεται σε ουτοπικούς έρωτες που απογοητεύουν, κυρίως παρελθοντικούς!
Βαθμολογία
:7

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επικοινωνιακή τύχη για τα ερωτικά σου! Μηνύματα, γνωριμίες και ευχάριστες συνομιλίες! Προσοχή μόνο το 2ο και το 3ο δεκαήμερο, στα επικοινωνιακά λάθη!
Βαθμολογία
:9

 

ΛΕΩΝ
Αισθησιασμό και ερωτική σταθερότητα, υπόσχεται αυτή η περίοδος! Ωστόσο, λίγη προσοχή το 2ο και το 3ο δεκαήμερο, διότι η τάση τους για κτητικότητα, θα φέρει εντάσεις!
Βαθμολογία
:8

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο πρωταγωνιστής! Ομορφιά, ερωτική εύνοια, κατακτήσεις, θαυμαστές, ρομαντισμός και πάθος! 2ο δεκαήμερο, περιόρισε τα νεύρα και τα ξεσπάσματα σου, ενώ εσύ του 3ου, προσπάθησε να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και σχέσεις, γιατί θα νιώσεις προδομένος και θα πληγωθείς!
Βαθμολογία:8

 

ΖΥΓΟΣ
Ρομαντική και τρυφερή περίοδος! Χαρά από ανεκπλήρωτους έρωτες! 2ο δεκαήμερο, μακριά από απαγορευμένα, γιατί έρχονται επιζήμιες αποκαλύψεις! Εσύ του 3ου, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, κυρίως παρελθοντικούς, γιατί θα απογοητευτείς!
Βαθμολογία
:7

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευχάριστες αλλαγές έρχονται, φλερτ, γνωριμίες, εκπλήξεις, κεραυνοβόλοι έρωτες ακόμα και μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! 2ο και 3ο δεκαήμερο, περιόρισε την προκλητική συμπεριφορά!
Βαθμολογία:9

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εποχή για σταθεροποίηση των ερωτικών σου! Ωστόσο, η περίοδος είναι κάπως ψυχρή! 2ο δεκαήμερο, μην προκαλείς ρήξεις χωρίς λόγο! 3ο δεκαήμερο, παραμυθιάζεσαι και ζεις με ψευδαισθήσεις, γεγονός που θα φέρει μεγάλες απογοητεύσεις!
Βαθμολογία:6

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ερωτική τύχη, μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες, φλερτ, επίτευξη ερωτικών στόχων, συναρπαστικές εμπειρίες και μόνο χαρές! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από επικοινωνιακά λάθη!
Βαθμολογία:10

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σεξουαλικότητα, παθιασμένες καυτές στιγμές και γοητεία! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από τοξικότητα, παιχνίδια εξουσίας και εκρήξεις ζήλιας!
Βαθμολογία:8


ΙΧΘΥΣ
Συντροφικότητα, νέα σχέση, ευκαιρία για επισημοποίηση, ρομαντισμός και ισορροπία! 2ο δεκαήμερο, πες όχι στις ρήξεις χωρίς ουσιαστική αιτία! 3ο δεκαήμερο, όχι σε εξιδανικεύσεις και ουτοπίες! Οι απογοητεύσεις και οι προδοσίες, καραδοκούν!
Βαθμολογία:8

Source: ΠΗΓΗ

(Visited 1.204 times, 1 visits today)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει